Dj MaGnUm & Dj Lion feat. Ank Neacsu & J - Un Erou (single nou)
2014-12-04 17:24:06

Voices Media ne mai prezinta azi un single nou, o piesa marca Dj MaGnUm & Dj Lion feat. Ank Neacsu & J, ce poate fi ascultata mai jos!

Dupa “Taste”, “Iti pare rau” si “I Remember” Dj Magnum si Dj Lion alaturi de Anca Neacsu (ex A.S.I.A.), lanseaza un al patrulea single: “Un Erou”.

Piesa este una comerciala, in limba romana, care se incadreaza perfect in peisajul muzical al radiourilor autohtone, avand influente ale trendului actual, cu un puternic si frumos mesaj de dragoste ce speram sa va incante.

De asemena pe piesa apare si “J”, un rapper talentat din Bucuresti, cunoscut in “Underground”-ul romanesc pentru concursurile de “Battle MC” pe care le castiga in urma cu ceva ani. In ultima vreme a colaborat cu What’s Up, Angeles si Stefan Lautaru la mai multe piese pe care le puteti regasi pe albumul sau, “Viata Mea”.

“Daca pana acum v-am obisnuit cu piese ritmate, de aceasta data noul nostru single ”Un Erou” este putin mai lent, dar de la care atat eu cat si intreaga echipa avem foarte mari asteptari, deoarece am primit de la majoritatea prietenilor care au ascultat aceasta piesa un feedback pozitiv. Sper sa va placa si voua. Va pup!” – a declarat Anca Neacsu.

Piesa este lansata de casa de discuri Voices Media, fiind compusa de cei doi Dj originari din Iasi, versurile apartinand Emanuelei Oancea, mixing-ul si mastering-ul fiind efectuat de Cristian Tarcea (Chris Thrace), iar artworkul poarta semnatura lugojeanului Catalin Cristea (Massy).

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *