Dj Andi si Alexandra Stan – Set me free (imnul Liberty Parade 2014)

Liberty Parade – cel mai mare eveniment dance din România – are loc sâmbătă, 26 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena. Anul acesta show-ul va avea un cu totul alt concept, organizatorii promit un eveniment complet ieșit din tipare.

„Va fi un Liberty Parade special, va fi o altfel de scenă, va fi ceva inedit pentru România. Va fi o poveste. La propriu. Dau doar un indiciu: Game of Thrones.”, a dezvăluit DJ Andi.

„Eu eram in studio, de fapt mă dusesem să înregistrez noul meu single pe care îl voi lansa foarte curând și oamenii tocmai lucrau la piesa asta. Am auzit-o și le-am spus că neapărat trebuie să cânt eu piesa asta! Serios, am ascultat-o și mi-a plăcut atât de mult, încât nu știu cum să-ți descriu.. eram toți pe pereți! O ascultam dată la maxim!!! Mie mi se pare foarte tare mesajul piesei, în ton 100% cu Liberty Parade: Set me free!”, a povestit Alexandra.

Piesa „Set me free” cântată de Dj Andi feat. Alexandra Stan este o producție „Fonogram Studios”, muzica: Alexandru Cotoi, Ionuț Adrian Radu, Mika Moupondo, text: Mika Moupondo, orchestrație: Alexandru Cotoi, Ionuț Adrian Radu, Mika Moupondo.

Zeci de mii de fani ai muzicii dance se vor afla și anul acesta la cea mai mare petrecere în aer liber de pe litoralul românesc, pentru o noapte magică în care energia și visarea se vor îmbina pe plaja dintre Venus și Saturn, într-un mega-show de sunet și lumină, care va dura ore în șir!

„Liberty Parade”, produs în întregime de Radio 21 este cel mai mare eveniment dance din istoria radioului. Anul trecut, aproape 80.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, până la răsăritul soarelui.

Comentarii