directia 5 te invita la concert - "Esti ingerul meu", un eveniment exceptional dedicat iubirii si muzicii
2017-01-26 22:31:00

Cu zeci de albume lansate, single-uri devenite evergreen, concerte sold-out, directia 5 revine la Sala Palatului pe 7 martie cu un show special, “Esti ingerul meu” – o declaratie plina de iubire si magie, spusa intr-o maniera rock&roll.

Dupa concertul “Ramane din noi… dragostea”, din 29 noiembrie, de la Sala Palatului, Marian Ionescu (pian & chitara bass), Cristi Enache (voce), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitara), Carmin Ionescu (chitara bass) si Toni Seicarescu (voce) pun in scena o poveste feerica de dragoste in care acordurile pop-rock se imbina cu romantismul si emotia.

In luna iubirii, cei 6 baieti ofera cel mai frumos cadou impachetat intr-un concert inedit dedicat celei mai indragite fiinte – femeia. Atat hit-urile de referinta, cat si piesele de pe ultimul album, “Love, Peace & Harmony”, vor fi interpretate intr-un spectacol extraordinar, in care iubirea primeaza.

Infiintata in anul 1991, directia 5 este o prezenta consecventa in scena muzicala. Pana astazi, trupa a lansat peste 15 materiale discografice si a colaborat cu artisti precum Lidia Buble, Andra, Andreea Banica, Loredana Groza si multi altii.

Biletele pentru concertul „Esti îngerul meu” pot fi achizitionate online de pe www.catmusic.ro, www.salapalatului.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro sau din liberariile Carturesti si Humanitas, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, Inmedio, benzinariile OMV si oficiile postei romane semnalizate bilete.ro.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la eveniment, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *