Dieta cu pătrunjel. Slăbești până la 5 kilograme într-o săptămână
2019-02-28 17:25:25

Pătrunjelul este nelipsit din prepararea multor feluri de mâncare, fiind un aliment sănătos. Bogat în vitamina C, chiar mai mult decât lămâia, poate fi folosit și pentru a da jos kilogramele în plus.

Dieta cu pătrunjel promite rezultate spectaculoase: slăbești 4-5 kilograme într-o săptămână. Iată cum îl poți consuma:

Salata de pătrunjel

Contribuie la reducerea greutății corporale în mod sănătos, adică fără a pune în pericol echilibrul de vitamine din organism.

Ai nevoie de frunzele și codițele fragede de la șase legături. Totul se toacă mărunt. Se adaugă o cantitate egală de frunze de mentă mărnunțite, o lingură de grâu pisat și înmuiat în apă timp de 30 de minute, o roșie mai mare tăiată cubulețe și zeamă de o lămâie.

Această salată se mănâncă pe tot parcursul zilei, de câte ori senzația de foame va da târcoale. Se mai poate, de asemenea, consuma:

– la micul dejun o ceașcă de cafea neagră sau un fruct (portocală, banană, grapefruit, căpșuni sau măr);

– la prânz un piept de pui fiert sau la grătar, după preferene, un măr sau o pară;

– iar masă de seară poate fi îmbogățită cu un ou fier, un morcov ras și un un măr.

Regimul trebuie urmat timp de o săptămână pentru a slabi 4-5 kilograme. Se beau cel puțin 2 litri de lichide (apă, ceai neîndulcit). Se recomandă evitarea sucurilor. cele mai cunoscute ingrediente alimentare, este folosit, de multe ori că ornament, ignorându-se beneficiile acestei plante pentru sănătate.

Ceaiul de pătrunjel pentru slăbit

Cum se consumă:

Ceaiul de pătrunjel, cunoscut și ca apă de pătrunjel, este un supliment ideal în dieta dvs. pentru a pierde în greutate. Datorită capacității sale de a elimina toxinele, organismul va scăpa de compușii în plus din organism.

Cu toate acestea, amintiți-vă că pentru a pierde în greutate trebuie să urmați o dietă echilibrată și un exercițiu de rutină în fiecare zi, astfel, pătrunjelul va fi un ajutor de accelerare a metabolismului. Prin simplul consum al ceaiului, asociat cu carbohidrați și alimente hipercalorice, ceaiul de pătrunjel nu face minuni!

După cum puteți vedea, pregătirea acestei rețete este foarte ușoară, va dura doar câteva minute. În primul rând, ai nevoie de următoarele ingrediente: 250 ml de apă, 1 linguriță de frunze de pătrunjel, jumătate de lămâie,

Mod de preparare:

Puneți apa la fierbere. Când se fierbe, adăugați pătrunjelul și așteptați 2 minune. Opriți focul. Lăsați infuzia timp de 10 minute. Înlăturați frunzele și consumați. Se bea câte un pahar înaintea fiecărei mese principale. Adăugați câteva picături de lămâie sau miere.

Atenție! Pătrunjelul devine periculos pentru organism atunci când se consumă în exces. În mod special, sucul poate afecta sistemul nervos.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *