Diana V: „Prima mea experiență cu muzica a fost când aveam 5 ani"
2020-03-10 17:46:50

Diana V, artistă Global Records, a lansat recent primul său single „Bad Girls Get Lonely Too”. Piesa a avut parte de o ascensiune rapidă, fiind deja difuzată la radiourile comerciale din România, la doar o săptămână după lansare.

Artista a fost pasionată de muzică încă din copilărie. Când avea doar 5 ani a auzit piesa „Amazing Grace” cântată de Aretha Franklin în radio-ul din casa bunicilor. Diana V își amintește: „Eram copil, nu știam versurile, dar am început să fredonez melodia imediat. Practic, prima mea experiență cu muzica a fost când aveam 5 ani, prin Aretha Franklin! Am descoperit că am voce mai târziu, când a apărut TV Show-ul Hannah Montana. Aceasta a fost prima mea sursă de combustibil și motivație în direcția muzicii. Am învățat piesa „Best of Both Worlds” și am realizat că pot să cânt și că îmi place foarte mult!”

Diana V are amintiri frumoase din copilărie: „Copilăria mea a constat în jocuri afară pe stradă cu copiii, fotbal, jocuri cu Barbie, desene animate.”

Muzica este pentru Diana V un mod de viață, face parte din ea, iar asta se simte atunci când cântă, prin pasiunea pe care o emană. Artista a înregistrat o sesiune live care poate fi vizionată aici:

www.youtube.com/watch?v=P7zz0nkk1Fs

„Muzica reprezintă o extensie a ceea ce sunt. E un alt mod de a exprima ce simt și a le oferi ceva oamenilor cu care să se poată identifica”, mărturisește Diana V.

Păreri?

www.youtube.com/watch?v=r6WSsJ6bBvQ

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *