Diana V, artistă Global Records: „Aș vrea ca muzica mea să îi facă pe oameni fericiți. Pentru mine, oamenii sunt culori unice, cu energii diferite!"
2020-02-26 19:21:59

Diana V, artistă Global Records, are un motto după care se ghidează în atât în viața personală, cât și în cea muzicală: „trăiește viața pas cu pas, fii bun, fii iubire, continuă să crești, să înveți și totul va fi bine.”

Are 20 de ani, a copilărit în București și tocmai a lansat primul său clip pentru piesa „Bad Girls Get Lonely Too”, o poveste de iubire cu un twist neașteptat.

Diana V spune că pentru ea „cel mai important lucru pentru mine acum este să rămân concentrată pe ceea ce fac, să continuu să învăț și să cresc, să fiu în armonie, să stau cu picioarele pe pămant și să am grijă de mine.”

Legat de cariera ei muzicală, Diana V mărturisește că: „Țintesc spre măreție și aș vrea ca muzica mea să îi facă pe oameni fericiți, înțeleși, să fim parte dintr-o comunitate. Mă inspir din experiențele mele atunci când compun muzică. Cred că întotdeauna putem găsi ceva care să ne inspire, dacă ieșim un pic din agitație și ne orientam spre interior. Pentru mine, oamenii sunt culori unice cu energii diferite. Este fascinant: deși suntem diferiți, găsim totuși modalități de a ne conecta. Mi-ar plăcea să construiesc o comunitate alături de fanii mei.”

Prima piesă lansată de Diana V – „Bad Girls Get Lonely Too” a avut parte o ascensiune rapidă, fiind deja difuzată la radiourile comerciale din România, la doar o săptămână după lansare. De asemenea, Diana V a înregistrat o sesiune live.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *