Diana Ross a lansat primul single de pe urmatorul album - "Thank You"
2021-06-18 16:24:13

Diana Ross a lansat piesa “Thank You”, primul single de pe urmatorul ei album. Materialul omonim va fi lansat in toamna acestui an. Tot albumul a fost inregistrat in studio-ul de acasa, evidentiind nevoia de iubire si de a fi impreuna. Melodiile despre fericire, apreciere si bucurie, exprima ideea ca toti oamenii din viata ei au fost un factor important pentru cariera ei minunata.
Diana Ross a colaborat cu mai multi compozitori si producatori pentru album. Jack Antonoff, TroyMiller, Triangle Park, Spike Stent, Prince Charlez, Amy Wadge, Neff-U, Freddie Wexler, Jimmy Napes, Tayla Parx, Fred White si Nathanial Ledgewick au contribuit la albumul, “Thank You”.
Albumul este o multumire pentru toti fanii, care au fost mereu alaturi de Diana Ross, declarand ca atunci o sa-i auzim vocea, ii vom auzi si inima.

Diana Ross este o cantareata, castigatoare a 12 premii Grammy, producatoare muzicala si actrita nominalizata la premiile Oscar. Repertoriul include piese R&B, soul, pop, disco și jazz. A debutat alaturi de formatia The Supremes in anii ’60, lansandu-se solo la inceputul anilor ’70. De la inceputul carierei cu The Supremes si pana acum, Diana Ross a vandut peste 100 de milioane de inregistrari.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *