Diana Ross a lansat piesa "If the World Just Danced"
2021-09-03 18:07:00

Piesa “If the World Just Danced” este al doilea single de pe albumul “Thank You”, material care va fi lansat pe data de 5 noiembrie 2021.

Diana Ross a declarat despre noua piesa ca dansul este despre fericire, iubire si distractie. Atunci cand dansezi in jurul tau se afla doar iubire si totodata nu exista un mod urat de a dansa, trebuie doar sa o faci. Artista a scris aceasta melodia pentru a indemna oamenii sa danseze mai mult. “Cand dansezi, universul danseaza cu tine.”

Noul album este o multumire pentru toti fanii, care au fost mereu alaturi de Diana Ross, declarand ca atunci o sa-i auzim vocea, ii vom auzi si inima.
Diana Ross este o cantareata, castigatoare a 12 premii Grammy, producatoare muzicala si actrita nominalizata la premiile Oscar. Repertoriul include piese R&B, soul, pop, disco și jazz. A debutat alaturi de formatia The Supremes in anii ’60, lansandu-se solo la inceputul anilor ’70. De la inceputul carierei cu The Supremes si pana acum, Diana Ross a vandut peste 100 de milioane de inregistrari.

“ThankYou” Track Listing
1.Thank You
2.If the World Just Danced
3.All Is Well
4.In Your Heart
5.Just In Case
6.The Answers Always Love
7.Let’s Do It
8.I Still Believe
9.Count On Me
10.Tomorrow
11.Beautiful Love
12.Time To Call
13.Come Together

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *