Despre relatiile toxice si dependenta de iubire, cu Tom Gregory si noua sa piesa, Footprints
2021-09-16 19:50:43

Iubirea este poate cel mai puternic sentiment pe care reușim să îl simțim de-a lungul vieții noastre. Mai puternic decât durerea și, cu siguranță, mult mai puternic decât dezamăgirea. De aceea, indiferent de cât de grea ar fi o despărțire, căutăm mereu să ne întoarcem la acest sentiment puternic. Mai ales la primele momente ale sale, când suntem cuprinși de o stare de euforie, iar gândurile ne zboară la persoana pe care o iubim.

Prin noua sa piesă, Tom Gregory observă perfect acest lucru și accentuează puterea iubirii prin versul “You’re in my blood in my heart”. Cu sau fără voia noastră, dragostea ajunge în ADN-ul nostru, iar fiecare persoană pe care am îndrăgit-o rămâne undeva în memoria noastră.

Enigma este cu atât mai mare pentru povestea piesei cu cât această dragoste descrisă este, pe cât de puternică, pe atât de toxică. “How can someone be my poison and my remedy” este întrebarea care, cu siguranță, s-a strecurat în mintea multora dintre noi în momentul în care realizam că ne aflăm într-o relație care, de fapt, ne făcea rău.

Cu toate că industria muzicală nu este o industrie ușor de gestionat pentru cei care nu reușesc să fie puternici, ea nu a reprezentat o piedică pentru Tom Gregory. Ci, din contră, l-a ambiționat și mai mult. “Dacă există o ușă închisă în fața mea și ea nu se deschide, o să mai bat la ea încă o dată. Și, dacă tot nu se deschide, atunci o voi da jos”, spune Tom.

Născut într-un mic orășel, Gregory a reușit deja să se poziționeze ca unul dintre cele mai importante tinere talente din UK. Albumul său de debut, Heaven in a World So Cold, reprezintă o colecție de piese pop și balade, plină de versuri care să îți atingă sufletul. Pe acest album se află și piesa Fingertips, care a ajuns deja la peste 96 de milioane de stream-uri.

În acest moment, Tom se bucură de peste 5.1 milioane de ascultători lunar pe Spotify, iar piesele sale trec deseori de pragul zecilor de milioane de play-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *