Designerul Dorin Negrau duce colectia „QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” pentru vara 2016 la New York Fashion Week

Loredana in sacou  Dorin Negrau

Negrau aduce cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei!

La diferenta de doar doua zile dupa NYFW, Negrau prezinta la Londra o selectie din colectia din februarie care a fost pe podium la New York!

Dorin Negrau revine din nou in atentia iubitorilor de moda cu o noua colectie. „QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” este provocarea cunoscutului designer pentru NYFW, valorificand la fel ca de fiecare data motivele traditionale din Transilvania in portul contemporan. Colectia designerului roman va fi prezentata pe data de 17 septembrie la NYFW. La diferenta de doar doua zile dupa NYFW, Negrau prezinta la Londra, pe 19 septembrie, o selectie din colectia din februarie care a fost pe podium la New York!

Pentru vara lui 2016, designerul pune in scena povestea frumoasa si romantioasa din satele romanesti, in care femeia ocupa un loc primordial pentru societate. Pentru Dorin Negrau, fiecare femeie este o regina care se identifica usor in colectia sa bogata in broderii manuale si pliseuri ample, vaporoase, perfecte pentru o vara romantica si seducatoare. Farmecul si seductia florilor de trandafir va insoti prin mirosul lor intreaga colectie.

„QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” este o colectie eclectica moderna si contemporana care readuce in atentie elemente traditionale romanesti pe o coloana sonora la fel de surprinzatoare. Designerul Dorin Negrau aduce cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei.

La New York Fashion Week, alaturi de Dorin Negrau, vor mai avea colectii nume mari ale modei internationale precum: Calvin Klein, Helen Yarmak si Meskita.

In luna februarie a acestui an, designerul Dorin Negrău a facut furori in cadrul Mercedes-Benz New York Fashion Week Fall 2015 cu colecția “Brides’S – the story continues”, inspirată din portul tradiţional românesc din Transilvania.

Saboții românești prezenți la New York în cadrul prezentării lui Dorin Negrău

Unul din cele mai iubite branduri de încălţăminte de către vedetele din România face parte din proiectul designerului Dorin Negrău care este prezent până pe 17 septembrie la Săptămâna Modei de la New York. Două modele de saboţi pentru femei, aparţinând trendului primăvară-vară 2016, realizati din blană şi puf, cu tentă exclusivistă, specifică marilor festivaluri de modă ale lumii vor completa ținutele designerului Dorin Negrău.

„A fost interesant și frumos să lucrăm împreună cu Dorin Negrău pentru Festivalul de Modă de la New York. În afară de aceste modele create special pentru colecția lui Dorin, noi vom mai scoate pe piaţă şi alte 4-5 produse adaptate la cerinţele pieţei publicului larg din România”, a declarat Ionuţ Glăvan, unul dintre cei doi creatori ai brandului respectiv.

Vă invit să urmăriți câteva imagini și vă aștept cu păreri. Like?

Comentarii