Delia Rus revine cu "Adio", cel mai recent single al artistei
2020-08-19 22:50:05

“Este o poveste scoasa din depresie si anxietate, cand mintea ta iti ofera informatii false, iar tu crezi ca aceea este realitatea. Cand iti este frica ca el o sa te paraseasca, asa ca incepi sa o faci tu. Orice ar face el, oricat mi-ar face pe plac, pe mine ma scoate din minti; este o nebunie temporara. El nu ma lasa sa pun capat relatiei, pentru ca stie ca nu gandesc limpede, ca nu sunt tocmai eu si curand o sa imi revin. Acum vreau doar sa evadez, simt ca ma tine captiva, cred ca imi vrea raul, ca tot restul lumii si sunt gata sa ii arat ce poate sa fac nebunia din mine. E o piesa de girl power, dar una a femeilor usor nebune. ” Delia Rus despre “Adio”

In primavara anului acesta, Delia a lansat EP-ul ei de debut, “Jurnal de introvertit”, o serie de piese cu o atmosfera pop si productii urbane. Pe tracklist-ul jurnalului se regasesc melodii precum “Weirdo (Imi pierd mintile), “Gandurile” si “Uneori”, intreaga lista reprezentand o fereastra deschisa catre sentimentele si gandurile artistei.

De la debutul muzical din 2016 cu piesa “Daca pleci”, pana la deschiderea concertului LP de la Arenele Romane din 2019, Delia Rus a devenit una din cele mai apreciate artiste pop din industria muzicala romaneasca, ea reusind sa castige aprecierea fanilor, ramanand in acelasi timp sincera cu arta ei. Lansarile sale cele mai recente, “Noua eu”, “Ce-mi faci” si “Buna”, sunt o combinatie de elemente urbane si sensibilitatea specifica muzicii ei. Piesele Deliei au adunat in total peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *