Delia Rus face un cover romantic la o piesa rock: "Fata, bea cu mine!"
2018-09-04 15:27:04

“As vrea sa te sun” Jean Gavril pentru ca mi-a placut prea mult piesa ta.” scria Delia Rus pe Facebook. Daca l-a sunat, nu stim…insa iata ca a facut mai mult decat atat. Asculta o varianta romantica a unei piese rock autentice.

“Fata bea cu mine” este o declaratie de dragoste caracteristica lui Jean. Primul single extras de pe viitorul EP al lui Jean, piesa este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production de Jean Gavril, Lucian Nagy, Alex Stancu si Cristi Pascu, si pune in evidenta perfect influentele rock ale artistului.
Single-ul este insotit de un clip dinamic si amuzant, realizat de Monolit Studio, ce-l suprinde pe artist alergand aproape gol pe strazile din Bucuresti, fugarit de un tata furios in cautarea fetei sale si a decapotabilei.

este prima piesa de primul meu EP. Este vorba despre un telefon in noapte, adresat unei persoane pe care o simpatizezi, sau pe care ai vrea sa o vezi , un bootycall, un pansament, o nevoie dupa ce ai baut putin si nu mai vrei sa fii singur. Pot sa va spun doar ca este vorba despre o invitatie. Restul ramane sa fie rodul imaginatiei fiecaruia. Sigur ati trecut si voi prin ast! a!
Pana data viitoare si pana nu ascultati piesele nu mai am ce sa va spun, v-astept la concerte. In rest va doresc sa traiti, acum si aici! Stay wild! Oricum nimanui nu-i pasa!
Numai bine!”- Jean

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia îmbină o fața inocenta cu un storytelling modern ce au dat naștere unor piese precum “Daca pleci”, “Inimi Straine”, “Ochii la mine” și acum “Fericire / Chip de chin”.
2017 a fost un an important pentru Delia, marcat de debutul la MMA, cât și la radio. Iar apoi de evenimente precum: cel mai recent single ”Inimi străine”, colaborarea cu Karo și Doddy, ce a depășit de 10 milioane de vizualizări în doar câteva luni și alăturarea la proiectul Iwonder, al fundației Ringier. Cel mai recent single – Ochii la mine – a fost lansat la finalul lunii aprilie 2018, în colaborare cu Tranda.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *