Deepside Deejays – Forever 23 (videoclip nou)

Deepside Deejays - Forever 23 (artwork)

Deepside Deejays lansează un nou clip, pentru piesa “Forever 23”, ce se anunţă a fi un adevărat summer hit.

“‘Forever 23’ este despre cei care se simt mereu tineri, liberi şi care trăiesc fiecare zi ca şi cum ar fi ultima. Sound-ul piesei este inspirat din energia pozitivă pe care o avem zi de zi, dar şi de energia pe care o primim din partea publicului la concertele noastre. Videoclipul a fost filmat lângă Bucureşti, într-o zi extrem de călduroasă, cu o echipa minunată alături de care ne-am simţit foarte bine şi suntem siguri că o să observaţi asta”, au spus băieţii de la Deepside Deejays.

O producţie Metropolitan Records, piesa a fost scrisă de Silviu Păduraru (Dave Pryce) şi Răzvan Alstani (Victor de la Pena), versurile fiind semnate de Andrei Leonte şi Dragoş Chircu, iar regia videoclipului îi aparţine lui Anthony Icuagu.

Vă invit să urmăriţi mai jos noul videoclip Deepside Deejays – “Forever 23”, lansat împreună cu MediaPro Music, fiind o producţie Metropolitan Records. Piesa a fost compusă de către Silviu Păduraru (Dave Pryce) şi Răzvan Alstani (Victor de la Pena), versurile fiind scrise de către Andrei Leonte în colaborare cu Dragoş Chircu, iar regia materialului video îi aparţine lui Anthony Icuagu.

Comentarii