Deepcentral si Mihai Chitu – #DragosteaInvinge (varianta acustica)

Deepcentral, adica George si Doru, colaboreaza cu Mihai Chitu, Vocea Romaniei a celui mai recent sezon al emisiunii concurs, pentru un cover acustic al super-hitului “#DragosteaInvinge”. Desi nu se afla la prima colaborare muzicala, cei trei au facut echipa si pentru primul single, Mihai Chitu lucreaza cu la fel de multa pasiune.

Mihai Chitu a lansat “City Session” in urma cu o saptamana, proiect ce include o serie de 4 videoclipuri filmate pe strazile din Bucuresti. Campania special a fost creata pentru prietenii virtuali ai artistului si ne surprinde cu aceasta colaborare.

“#DragosteaInvinge imi place foarte mult si ma bucur ca baietii de la Deepcentral au acceptat sa faca parte din poiectul ! Fiecare intalnire cu ei este productiva si lucram impreuna cu mare drag!”, a spus Mihai Chitu.

Primul videoclip al artistului in colaborare cu Pacha Man, “Tot ce vreau” a depasit un million de vizualizari, iar in prezent Mihai se pregateste sa lanseze un nou single, dar pana atunci va invitam sa urmariti proiectul City Session.

Comentarii