#DeDorulTau, noul single al Addei, o declaratie sincera de iubire
2017-05-05 19:53:24

Adda lanseaza piesa #DeDorulTau, o compozitie plina de sensibilitate, ce vorbeste despre viata ei personala. Asa cum ne-a obisnuit, si pentru aceasta piesa artista si-a scris singura versurile, prin care ne impartaseste momente din viata ei si fragmente de iubire, reusind sa creeze o poveste care o reprezinta complet.

Pentru melodia #DeDorulTau, Adda s-a inspirat din propria poveste de iubire, fiind intr-un moment al vietii ei in care si-a gasit echilibrul, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Totusi, in aceasta piesa, artista si-a imaginat ce ar face fara jumatatea ei, care i-a fost alaturi in fiecare moment, atat la bine, cat si la greu.

“#DeDorulTau are o poveste amuzanta. Catalin, sotul meu, trebuia sa plece de acasa si eu i-am zis exact asa: o sa mor de dorul tau. Mi-am dat seama imediat ca acesta poate fi mesajul unei piesei, asa ca m-am asezat la pian, iar restul a venit natural. In acel moment, m-am gandit cum ar fi daca am ajunge intr-o situatie critica in relatia noastra si asa a luat nastere melodia.” a declarat Adda.

Adda a scris versurile piesei #DeDorulTau si a lucrat la productie impreuna cu Serban Cazan, Lucian Nagy si Marius Pop in studiourile Hahaha Production. Fiindca artista si-a dorit ca aceasta piesa sa aiba un sound aparte, a colaborat cu fetele de la Muse Quartet, Alina Horez (vioara I), Nicoleta Petre (vioara II), Maria Coltatu (viola) si Corina Ciuplea (violoncel) pentru a inregistra instrumentele live.

SAN (Anton Sandu) a regizat un videoclip dinamic, filmat in mai multe locuri cheie din Bucuresti si din afara orasului. Director de productie a fost Alexandru Paduretu, iar de productia video s-au ocupat Catalin Rizea si Cristian Puchiu. La scenariu au lucrat Adda si SAN. Artista a schimbat mai multe tinute pe parcursul videoclipului, fiind indrumata de Andra Moga. Ana Mironescu i-a realizat machiajul, iar pe partea de hairstyle si-a pus semnatura Livia Berceanu.

#DeDorulTau este o coproductie Baladda Records, Global Records, HaHaHa Production.
In 2015, Adda a lansat tot impreuna cu Global Records piesa “Lupii”, care a fost primita foarte bine de public si are peste 22 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Artista si compozitoare, de origine din Targu Mures, Adda a scris versuri inca din adolescenta, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, “Minti murdare”, urcata pe Youtube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atat de multe suflete, Adda a inceput sa fie urmarita de mii de oameni in online. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria ei casa de productii, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele.

Pentru ADDA, anul trecut a fost unul plin pe toate planurile. S-a casatorit, a devenit mama, iar profesional, a mai lansat urmatoarele episoade din serialul muzical “Starile Addei”, “Du-te”, “Sa imi vindeci inima”, “Raza mea de soare”, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia “Cu barca pe apa”, colaborarea pentru “Matematica iubirii” sau “Oglinda, oglinjoara”.

“Se vede pe fata ei”, piesa lansata de Ziua Indragostitilor, a ajuns la sufletele tuturor si a adunat deja peste 14 milioane de vizualizari pe Youtube.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “#DeDorulTau”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *