Decolăm spre alte lumi cu BRUJA și Apollo 11 🚀
2020-12-04 20:21:42

De câte ori ai simțit că poți fi oriunde alături de persoanele pe care le iubești? Că le cunoști atât de bine lumea, încât ai putea să călătorești cu ele în orice galaxii? Ei bine, pregătește-ți costumul de cosmonaut, pentru că vom decola în curând. Ne aflăm pe bordul lui Apollo 11, iar cea care conduce această expediție este însăși BRUJA.

Parte din conceptul de ”Vineri 13”, prin care artista lansează o piesă nouă, în fiecare vineri, de la ora 13:00 pe canalul său de YouTube, Apollo 11 aterizează, în mod astro-mega-natural în playlist-urile noastre. Și, chiar dacă pare că decolăm ușor, fără niciun fel de probleme,  pe Apollo 11 nu este nimic simplu.

Bordul navei este plin de emoții, iar în fiecare sertar vom găsi noi și noi enigme pe care trebuie să le rezolvăm. Sau să le simțim, că doar prin filtrul inimii trec și se rezolvă toate lucrurile din această lume enigmatică – fie că vorbim de Pământ sau de întreaga Galaxie din care facem parte.

Așadar, îmbarcați-vă la bordul lui Apollo 11 și pregătiți-vă să explorați noi și noi planete și constelații interioare. Sperăm să găsiți civilizații de-a dreptul impresionante și vibe-uri bune, care să vă facă să treceți mai ușor peste această perioadă plină de turbulențe.

Vă dorim călătorie plăcută și fie ca această expediție să vă aducă la lumină lucruri minunate despre voi 👩‍🚀👨🏽‍🚀 am pornit!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *