Debut de succes! Mircea si Alina Eremia fac "legea" in online cu single-ul "Ilegal"!
2015-07-28 13:06:40

eremia3

Mircea, fratele Alinei Eremia, este unul dintre baietii noi din industria muzicala romaneasca, ce a reusit in doar 4 zile de la debut sa cucereasca publicul din Romania cu single-ul „Ilegal”, ce a acumulat aproape 1 milion de vizualizari pe Youtube.

Piesa „Ilegal” este compusa in cel mai tare studio din Romania „Mango Music” de Mihai Gruia, Dorian Oswin si Mellina, intrepreta hit-ului „Poza de album”, iar la versuri au contribuit si Mircea si Alina Eremia! Filmarile au avut loc la Corbeanca Park si au durat mai bine de 14 ore, in regia lui Richard Stan si Claudiu Stan.

“Colaborarea cu Alina a fost minunata, exact asa cum ma asteptam. Sora mea mi-a dat sfaturi actoricesti si m-a sustinut, iar echipa de filmare mi-a explicat pas cu pas ce aveam de facut, asa ca totul a mers ca pe roate”, a spus Mircea.

eremia2

Videoclipul spune o poveste de dragoste emotionanta, intre un tanar indragostit de o fata cu statut social diferit de al sau. “‘Ilegal’ se adreseaza tuturor tinerilor care au trait un fel de poveste interzisa, din cauza unor astfel de diferente. Sfatul meu pentru ei este sa nu recurga la metode ilegale, ci sa incerce sa gaseasca alte solutii si sa lupte pentru iubirea lor”, a adaugat Mircea.
“Sunt foarte entuziasmata in ceea ce priveste acest proiect, in primul rand pentru ca este o colaborare cu fratele meu, deci are valoare sentimentala mult mai mare, si in al doilea rand, pentru ca am mare incredere in acest single. Am emotii si sper ca acest inceput pentru el sa fie plin de momente frumoase si realizari”, a marturisit Alina Eremia.

Mai mult de atat, piesa a devenit din prima zi numarul 1 in topul ListenOnRepeat (topul celor mai ascultate 10 piese pe repeat din Romania) si cu siguranta va fi unul dintre hiturile verii 2015.

eremia1

Haideti sa dam un replay primului single al tanarului Mircea, fratele indragitei Alina Eremia, “Ilegal”! Play and play again!

Intrepreta hit-ului „Poza de album” isi face aparitia pentru cateva secunde in videoclipul de debut al fratelui Alinei Eremia. Mai mult, Mellina a contribuit la compunerea piesei „Ilegal”, ce va face cu siguranta ravagii in aceasta vara in topurile muzicale din Romania. „S-a lansat piesa Ilegal – Mircea Eremia Official feat Alina Eremia Am lucrat cu drag la aceasta piesa alaturi de Dorian Oswin, MIHAI GRUIA Official, Mircea Eremia si Alina Eremia si sunt tare bucuroasa de rezultat ! Sper sa va placa si voua !”, a scris pe o retea de socializare artista.

eremia4

Mellina se pregateste si ea de lansarea unui nou single exploziv, ce va fi lansat in urmatoarea perioada.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *