Dean – Make me feel (single nou)

Echipa Alaila Production lanseaza un nou single interpretat de Dean – “Make me feel”.

Cu toţii am simţit fiorii dragostei despre care cântă Dean în piesa “Make me feel”, acea dragoste misterioasă şi completă – un prim motiv pentru a asculta cea mai nouă producţie Alaila Production.

Piesa are un sound optimist, revigorant, de vară, iar mesajul este unul cât se poate de simplu: “totul în jur e efemer, doar dragostea e eternă”…

Single-ul poate fi ascultat pe www.vube.com, la secţiunea My Singing Monsters şi concurează pentru marele premiu de 10.000$ în Original Song Contest.

Aceasta este a doua participare a băieţilor de la Alaila Production la concursurile site-ului texan, după succesul înregistrat cu cover-ul “I’m a freak” în interpretarea aceluiaşi Dean, care s-a clasat pe primul loc.

La scurt timp, Enrique Iglesias a promovat melodia tinerilor români în toată lumea prin intermediul contului său de Facebook.

Cu un simplu click poţi asigura locul melodiei lui Dean “Make me feel” pe primul loc, detronând producţiile muzicale străine, dacă votezi clipul pe site (dai like) până pe 31 iulie 2014 utilizând contul personal de Facebook.

Ascultă, savurează şi votează piesa aici: http://vube.com/s/e1516L.

Colaborarea lui Dean cu Alaila Production a culminat în luna aprilie cu lansarea piesei de vară “Miau”:

Dean, pe al sau nume Cosmin Dragomir, şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârstă de 4 ani, când a început să ia lecţii de pian şi ulterior, de canto. Artistul a participat la emisiunile TV care se ocupă cu descoperirea talentelor, “Megastar” şi “X Factor”. A urmat, în 2012, lansarea piesei de succes “Radmina”, compusă şi produsă de Delyno.

Inaugurat în 2014, Alaila Production este cel mai nou studio de înregistrări şi producţie muzicală din Braşov, cu echipamente de ultima generaţie şi un spaţiu creativ.

Echipa Alaila este un grup de tineri iniţiaţi pe meleagurile media locale, care au luat hotărârea de a da startul unui concept nou pe piaţa muzicală din România.

Comentarii