De ziua lui de naștere, Cezar Guna lansează piesa Stronger
2020-12-18 22:40:31

Cezar Gună lansează, în ziua în care împlinește 24 de ani, prima piesă produsă în totalitate de el, Stronger. Melodia aduce în prim plan greutățile anului 2020 și posibilitatea de a trece peste prin credință și optimism.

Stronger înseamnă extrem de mult pentru Cezar și reprezintă totodată o motivație pentru el și o stare pozitivă.

“Stronger este prima piesă pe care o produc și reușesc să o lansez, iar asta reprezintă pentru mine un breakthrough. Nu mi-am imaginat niciodată că voi putea face o piesă cap-coadă fără ajutorul cuiva. Această melodie înseamnă mult pentru mine și textul în sine vorbește despre anul 2020, care nu a fost cel mai strălucit, dar prin credință putem merge înainte. Am încercat să mă motivez singur cu această piesă și să fac același lucru și pentru ascultători. Îmi doresc să prindeți starea”, a spus Cezar Guna.

Lui Cezar Gună muzica îi curge prin vene, respiră prin muzică și trăiește pentru a bucura oamenii cu talentul lui. În urmă cu mai mulți ani, a început să cânte pe stradă, în Statele Unite ale Americii, după care în Centru Vechi din București. Reprezentațiile sale live au devenit rapid adevărate concerte pentru trecători, care nu ezitau să se oprească, să-l asculte și să-l aplaude.

Cu toate că de-a lungul timpului a întâmpinat dificultăți, Cezar nu a renunțat nicio clipă la visul său și a luptat pentru a ajunge un artist apreciat de public. În 2019 s-a alăturat echipei Global Records și a lansat și primul său EP, care a fost scris și gândit de el, împreună cu doi producători. De atunci, a lansat mai multe piese și clipuri, Cerculețe fiind una dintre cele mai ascultate. Cezar Guna este încă la începutul carierei și promite foarte multe surprize. În prezent se concentrează și muncește foarte mult pentru a deveni un artist internațional și pentru a lansat muzică lunar.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *