De Paste implinesc 20 de ani de cand sunt impreuna! Iuliana Tudor si sotul sau s-au cunoscut in biserica!
2016-04-28 15:13:17

Prezentatoarea emisiunii “O data-n viata” de la TVR1, Iuliana Tudor, este legata sufleteste de sfanta sarbatoare a Pastelui. Vedeta si-a cunoscut sotul cu o ocazie speciala- Noaptea Invierii! Momentul a fost unul emotionant, mai ales ca cei doi se aflau la slujba de Inviere!

Asa se face ca anul acesta este unul special, cu atat mai mult cu cat Iuliana Tudor si sotul ei implinesc 20 de ani de cand sunt impreuna!

“Sarbatoarea Pastelui este un moment special pentru familia mea. Noaptea Invierii aduce cu ea primenire. Mie mi-a adus si sotul! La slujba de Inviere, in urma cu 20 ani, in Biserica din Tintea, Baicoi. De aceea, in fiecare an suntem recunoscatori pentru toate darurile primite si, inainte de toate, pentru Tudor! Aniversam 20 de ani si nu ne vine sa credem cat de repede au trecut…”, marturiseste gazda emisiunii “O data-n viata”. Iuliana Tudor a fost intotdeauna retinuta in ceea ce priveste viata ei de familie si a preferat sa-si tina sotul si copilul departe de ochii presei.

iuliana-tudor-si-sotul

Editie speciala de Paste! Monica Anghel, de trei ori primar la “O data-n viata”!

De Pasti, Monica Anghel este invitata Iulianei Tudor la editia speciala O data-n viata. Prin traditie, echipa pregateste intotdeauna de sarbatori un program inedit, cu idei dintre cele mai spectaculoase. De aceasta data, simpatica interpreta si actrita Monica Anghel va face spectacol intruchipand… trei candidate la primarie. Cu muzica, dans si veselie, editia O data-n viata de Pasti poate fi urmarita chiar luni, pe 2 mai, de la ora 21.10, la TVR 1 si online, pe TVR+.

Cei care vor asigura acompaniamentul in aceasta editie de sarbatoare sunt membrii Orchestrei Lautarii din Chisinau, condusa de maestrul Nicolae Botgros. De asemenea, in platoul emisiunii se va afla si Andrei Tudor Band, pentru a completa evolutiile artistilor cu orchestratia.

Ca sustinatori, in „campania electorala” a celor trei posibile viitoare primarite, vin la O data-n viata Laura Lavric, Mioara Velicu, Sava Negrean Brudascu, Nicolae Furdui Iancu, Constantin Enceanu si Ion Ghitulescu.

Iuliana Tudor: „Monica Anghel, stim cu totii, este una dintre marile valori ale muzicii romanesti, prin voce, dar si prin performantele inregistrate la nivel national si international. Este onorant pentru noi, ca echipa, de fiecare data cand ne intalnim in platoul O data-n viata, iar experienta artistica pe care v-o propunem alaturi de ea este unica. E ceea ce se traieste doar… o data-n viata. Ramane sa vedeti in seara de Pasti ce v-am pregatit alaturi de Monica Anghel. Va fi asa cum n-ati vazut-o niciodata!”

Acestea fiind spuse, nu vreau decat sa va urez Paste fericit si pace sufleteasca!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *