Darone feat. Bianca Linta - Home Again (lyric video)
2015-05-29 13:28:16

home again2

DJ, producatori si compozitori, Darone si Bianca Linta lanseaza single-ul “Home again”, compus de catre cei doi artisti alaturi de Daniel Costache.

“Am tinut piesa asta in sertar multa vreme, pornind de la o chitara simpla pana la orchestratia finala. In studio cu Bianca Linta si Daniel Costache am inceput sa scriem o poveste, printre rasete si foarte multa muzica EDM. Imaginati-va ca sunteti intr-un desert, singurul vostru prieten este umbra imprimata de soarele arzator in pamant. Trecutul apare ca un miraj la indepartare, ca o sageata a aparut si a disparut, fiind doar in imaginatia voastra. Melodia este o metafora pentru momentele nefericite dintr-o relatie, iar cei implicati trebuie sa se lase purtati de lumina lor interioara catre fericirea initiala, fara sa isi puna intrebari”, declara Darone.

“Home again nu este doar o piesa, ci o poveste personala, la care am muncit foarte mult. Exista foarte multa confuzie in jur, si de multe ori uitam cat de simpla este dragostea si uitam de persoanele dragi din jur. Alegem sa fim insotiti de umbrele noastre, in loc sa fim alaturi de cei pe care ii iubim. Toate lucrurile astea se intampla pentru ca umbrele noastre sunt cele pe care le cunoastem cel mai bine si pentru ca ne-au fost alaturi dintotdeauna. Piesa aceasta ne aminteste tuturor sa credem in noi, in sentimentele noastre si ca dragostea e tot ceea ce conteaza. Si chiar daca uneori te indepartezi de propriul drum, poti intotdeauna sa te intorci acasa. Pot sa mai spun ca ne-am distrat foarte mult cand am compus piesa, baietii sunt amuzanti si deschisi si au reusit sa fim pe aceeasi lungime de unda”, spune Bianca.

Darone a colaborat in urma cu cateva luni cu Amanda Wilson, o artista originara din UK, cunoscuta publicului de pe scena muzicii dance, clubbing si house. Producator si DJ, Darone si-a inceput cariera in anul 2008, cand a lansat piesa “The Time Has Come”. Tot de atunci a inceput sa compuna piese pentru artisti ca Heaven, Glance, Giulia, Mandinga, Ryan & Radu, Dj Project, Kaira. Scena muzicii clubbing a cucerit-o cu piese ca “Insomnia”, “You’re My Lover”, “I Am Alive”, iar in 2014 a lansat un remix pentru track-ul “Revolution”, semnat Markus Schultz.

Bianca Linta este o artista originara din Romania care face furori in SUA si poate fi descrisa ca o ‘Ioana d’Arc moderna’ / “Futuristic Jeanne d’Arc” printre DJs si solistii EDM. A studiat la Scratch Academy si primul pas catre lumea EDM l-a facut in momentul in care a inceput sa invete de la Erik Floyd, Chachi si Rick Wonder. Frumoasa artista a participat la numeroase evenimente si festivaluri de muzica electronica din Romania, dar si din strainatate, cum ar fi SupermartXe din Ibiza. Setlist-ul ei electro-house este despre fericire, iubire interumana si inspiratie.

Credeti ca noul single, “Home again”, un featuring al lui Darone cu Bianca Linta, va reusi sa cucereaaAstept pareri!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *