Danny D - China Town (piesă nouă)
2014-11-19 20:40:05

Dupa mai multe calatorii prin Europa, cantaretul si actorul Danny D, a revenit pe piata muzicala din Romania cu un pachet amplu de idei si multa inspiratie. Danny a avut anul trecut un mic turneu prin Europa, prin orase precum Praga, Wroclaw sau Milano, de unde s-a intors cu multa inspiratie si idei noi pentru noul sau proiect muzical. Artistul, odata intors in tara, mai exact la Cluj-Napoca unde studiaza
Actoria si prezinta si un matinal la un post de televiziune, a intrat direct in Studio, unde a inceput lucrul la noul sau single “China Town”. Danny D a declarat ca aceasta melodie inseamna mult pentru el si ca este melodia care se potriveste cel mai bine cu stilul sau si care se pliaza perfect pe personalitatea proprie. Melodia este o compozitie intre mai multe stiluri, melodia fiind inspirata din mai multe colturi ale lumii.

Acest single noul semnat Danny D, este o combinatie muzicala Dance & Electronic, cu influente din muzica traditionala Japoneza si Chineza, fiind prima data cand un artist roman combina acesta stiluri muzicale intr-o singura compozitie.

Melodia a fost facuta impreuna cu Comercial Prod. Romania, iar timpul de lucru a fost cam jumatate de an, ne-a declarat Danny.

Dupa ce mai multe piese proprii, precum “Falling”, “Langa Tine”sau “Fiesta Latina” au ajuns No.1 pe radiourile din afara tarii, Danny spera ca si acum aceasta melodie reprezentativa sa fie la fel de apreciata.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *