Dan Cruceru, peripetii cu familia in Delta (FOTO&VIDEO)
2016-07-04 21:12:12

Dan Cruceru si-a petrecut week-endul trecut la Uzlina cu intreaga familie. A vizitat, s-au distrat si s-au bucurat de cele mai frumoase peisaje ale tarii noastre. Iata povestea lui din Delta Dunarii!

„Delta Dunarii nu permite fite. O spun inca de la inceput, ca sa inteleaga cei obisnuiti cu Loft-ul sau hoteluri de 7 stele de prin Dubai. Delta e aspra, cu tantari, cu tauni, cu multe vietati care vin in vizita nepoftite”, spune Dan Cruceru.

„Dar Delta Dunarii este deosebit de frumoasa. E acolo o liniste fantastica, o liniste care iti aduce creierul in parametrii normali, care iti incarca bateriile ca sa poti continua in haosul cotidian. Delta e salbatica, e plina de animale si pasari libere pe care nu le intalnesti decat acolo. Si da! Delta Dunarii face toti banii!”, spune Dan si completeaza: “Noi ne-am simtit foarte bine timp de trei zile in delta. Am renuntat la fitele clasice de bucuresteni si am cautat sa ne bucuram de frumusetea salbatica a deltei. Si ne-am odihnit. Iar Sophia a fost teribil de incantata. Ii vedeti si voi bucuria sincera in clipul pe care l-am realizat”.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare placere sa urmari filmuletul si imagini foto de acolo, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

https://www.facebook.com/taticool.ro/videos/vb.876835462368516/1157882337597159/?type=2&theater

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *