Dakini readuce vibratia muzicii pe plaja de la Tuzla
2018-04-15 20:13:46

Festivalul International Dakini, aflat la editia cu numarul 2, isi va deschide portile in data de 27 iunie. Timp de 5 zile si 5 nopti sub bolta instelata, scaldati de Marea Negra si lumina blanda a lunii pline, se deschid orizonturile catre poarta magica Dakini.

Daca anul trecut Dakini a ridicat o punte, aflat acum la a doua editie, festivalul va readuce laolalta, pe cele 15 hectare de plaja pitoreasca, peste 200 de artisti (DJs, muzicieni) ce se bucura de prestigiu la nivel mondial si o comunitate aparte care sa danseze si sa vibreze pe ritmurile muzicii si fosnetul marii.

Festivalul Dakini invita pasionatii de muzica psytrance, techno, worldmusic și dans alaturi de speakeri și artisti celebri, workshop-uri si cel mai mare „yoga village” din Europa de Sud – Est, sa aiba parte de o escapada de cinci zile si cinci nopti de evadare din ritmul angrenant al vietii cotidiene.

“Dakini inseamna libertate, diversitate, toleranta, conexiune, magie, elevare, armonie. Doar cu un bilet, in cadrul vacantei Dakini, va veti bucura de mare, soare, oameni frumosi, relaxare, yoga si multe alte activitati creative care vor aduce bucuria descoperirii sinelui si a frumusetii vietii.”, sustin reprezentantii Maitreya Events, organizatorii evenimentului.

Zone interes in cadrul festivalului:

3 scene:

Chill Stage – Gaudi, Sudaya, Vibrasphere etc.
Psytrance Stage – Astrix, Goasia, Ace Ventura, E-Mantra etc.
Techno Stage – Pentre Inspirescu, Ada Kaleh, Mauss etc

Line-up: https://dakinifestival.com/line-up/

+ Yoga zone, Healing zone, Kids zone, Art Zone, Fire Place etc.

Biletele se gasesc pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.beatbase.com si momentan costa, pentru toate cele 5 zile de festival, 75 euro.

Biletul include: acces enveniment + zonele conexe: parcare, camping si apa potabila gratuita.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *