Cum sa iti cureti casa de energia negativa cu doar 4 ingrediente simple
2019-05-06 17:49:15

Este posibil sa nu fii constient de cantitatea de energie negativa din casa ta. S-ar putea sa nu te gandesti la asta, dar simti aceasta energie, deoarece ea se prezinta in multe moduri negative, care pot fi daunatoare bunastarii tale.

Atunci cand exista multa energie negativa in casa ta, este posibil sa te simti nelinistit, coplesit si stresat aproape zilnic, fara sa intelegi de ce.

Daca simti asa, atunci este timpul pentru curatarea energiei. Eliminarea energiilor negative din casa ta ar trebui sa fie o rutina pentru tine, ceva ce ar trebui sa faci din cand in cand. In plus, este un proces rapid si mult mai usor decat sa incerci sa impiedici aceste energii sa intre in casa ta.

Mai jos este o metoda usoara pentru curatarea eficienta a locuintei tale de energiile negative.

APA CU SARE DE MARE PENTRU CURATAREA CAMEREI

Ingrediente:

1 pahar plin de apa

2/3 linguri sare de mare

2 linguri de otet

4 picaturi de ulei de salvie alba (sau il poti inlocui cu tamaie sau cuisoare)

Instructiuni:

Toarna sarea de mare intr-un pahar gol si umple-l cu apa. Apoi, adauga otetul in sticla si uleiul de salvie alba. Nu trebuie sa amesteci asta. Doar pune paharul in camera ta sau daca doresti o curatare completa fa mai multe pahare de acest fel si plaseaza-le in fiecare camera a casei tale.

Lasa paharul timp de 24 de ore fara sa il muti sau sa-l atingi. Apoi, verifica daca observi o diferenta in apa.

Daca apa este aceeasi, atunci casa ta este curata de energii negative. Cu toate acestea, in cazul in care apa si-a schimbat culoarea sau daca observi o mica diferenta in textura, iesi si toarna continutul afara la cel putin 10 metri de casa ta.

Apoi, repeta acest proces pana cand apa nu se schimba. In incaperile care sunt pline de energii negative, va trebui sa o faci cel putin o saptamana.

Acest ritual este eficient deoarece uleiul de salvie alba impreuna cu celelalte ingrediente pot elimina vibratiile negative din aerul din jur. Sarea marina absoarbe si ea aceste energii negative si impreuna fac echipa perfecta pentru lupta impotriva lor.

Nu ar trebui sa speli paharul sau sa-l versi in chiuveta, deoarece facand asta poti lasa o parte din energia negativa in urma. Cand scoti paharul afara si versi apa departe de casa, vei elimina toata negativitatea si o lasi pe Mama Planeta sa o transforme in ceva pozitiv.

Chiar daca ti se pare putin ciudat, am facut acest lucru in casa mea si iti garantez ca a facut minuni pentru mine. Iti recomand sa faci acest ritual o data pe luna. Vei observa cu siguranta o diferenta in tine. Vei fi mai deschis, mai pozitiv, mai energic si mai vibrant.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *