Cu CFR Călători de la București Nord la Parc Mogoșoaia și retur în doar 11 minute!
2021-07-16 15:54:57

Începând cu 15 iulie 2021, ai la dispoziție 56 de trenuri directe CFR Călători din București Nord către Parc Mogoșoaia și retur. Urcă-te în tren și scapă de grija traficului. Durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanţa București Nord – Parc Mogoșoaia este de 11 minute, iar prețul biletului este de 4 lei.

CFR Călători îți oferă o alternativă mai rapidă de transport, sustenabilă și cu prețuri accesibile, fie că faci naveta sau doar îți dorești să vizitezi Parcul si Palatul Mogoșoaia. Transportul viitorului este cel feroviar.

Profită de ofertele CFR Călători la abonamente și poți beneficia de reduceri de până la 50%:

·         Abonamente de călătorie lunare “Nelimitat 30” –  sunt legitimaţii de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate şi se eliberează tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitată, cu valabilitate din orice zi a lunii. Tarifele sunt calculate cu o reducere de până la 50% din tariful de transport.

Abonamentele se emit la casele de bilete ale stațiilor și agențiilor CFR Călători, pentru călătoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio, iar pentru mai multe informații acesează site-ul: https://www.cfrcalatori.ro/abonamente-de-calatorie/

Rezervă-ți locul și urcă-te în tren! CFR Călători este partenerul tău de drum!

 

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor  – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Călătorii plăcute vă dorim!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *