Cristina Vasiu – “Vara se poarta single” (piesa noua)

Cristina Vasiu – “Vara se poarta single” (piesa noua)

Dupa colaborarea cu Mika Moupondo, pentru single-ul “Nu pot uita”, Cristina Vasiu schimba stilul muzical si cucereste “ritmurile fierbinti” cu o piesa “racoritoare”, cu beat-uri reggae.

Piesa “Vara se poarta single” este compusa de catre Cristina, alaturi de Adrian Verzila, Deaconu Dan Andrei si Costache Daniel, iar lyric video-ul este realizat de catre Dan Paraschiv.

“-Vara se poarta single- este refrenul care mi-a sunat in minte intr-o dimineata, la prima ora. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma inregistrez si sa le trimit baietilor alaturi de care lucrez pe partea de productie muzicala. Versurile le-am compus foarte repede, alaturi de managerul meu, incercand sa punem in cuvinte experientele noastre. , pentru ca atat fetele, cat si baietii, vor sa se distreze, sa fie la mare, sa se bucure de plaja si de prieteni. E o piesa vesela cu un vibe bun, usor de fredonat, care sper sa-i insoteasca pe tineri in noptile de party”, povesteste Cristina Vasiu.

Cristina Vasiu a colaborat cu Dj Sava pentru single-ul “2.2 Story”, iar primul sau videoclip “Nu pot uita” este o colaborare cu Mika Moupondo.

PLAY!

Comentarii