Cornel – Iarnã de vis (single nou)

Cântăreţul brãilean care s-a lansat de curând în industria muzicală naţională şi europeană, Cornel Ciubotaru revine în atenția publicului cu o piesă de iarnã, “Iarnã de vis”.

Muzica şi textul sunt compuse chiar de el, piesa relatând o poveste de dragoste, al cãrei final vi-l imagina fiecare cum vrea.

Piesa este lansatã împreunã cu o înregistrare live din cadrul unei emisiuni de la un post tv local, unde Cornel a fost recent invitat.

“Am compus piesa “Iarnã de vis” acum douã sãptãmâni, când eram la un training de specializare. Era o noapte friguroasã de iarnã, eu la hotel, afarã fulgii mari de zãpadã acopereau pãmântul , iar eu m-am hotãrât: trebuie sã fac o piesã specialã pentru aceastã iarnã. Aşa a luat naştere aceastã piesã, care dupã titlu pare vesela, dar de fapt, în esenţã ascunde trãiri intense şi melancolice. În piesã este vorba de evocarea unor momente minunate petrecute iarna alãturi de persoana iubitã, persoana care a plecat cândva departe şi nu s-a mai întors, fãrã explicaţii, fãrã motive….toate aceste lucruri se întâmplã pe fundalul unei ierni actuale, o iarnã de vis aşa cum a fost odatã! Versurile sunt inspirate din realitate, aşa cum am scris mereu, o realitate care uneori este pozitivã, plinã de lucruri frumoase, dar care ascunde de multe ori poveşti triste”, declarã Cornel.

Cornel Ciubotaru este un obişnuit al concursurilor locale, naţionale şi europene de profil. A participat timp de doi ani consecutiv la festivalul internaţional “Cernomorski Svutsi” din Balcik, Bulgaria unde a câştigat diferite premii, alãturi de corul Trison, din care a fãcut parte. Este absolvent de nota 10 al Şcolii Populare de Arte din Brãila. A câştigat premiul 2 la concursul regional Karaoke Star, care a inclus concurenţi din mai multe judeţe din regiunea de sud-est. A participat la preselecţiile X Factor, unde a ajuns pânã la etapa audiţiilor cu juriul. S-a bucurat pânã acum de aparitţi tv locale, regionale şi naţionale. Împreunã cu trupa Spirit Band din Brãila a susţinut concerte live timp de trei luni, bucurând şi primind aprecieri pozitive din partea publicului sãu. Single-ul precedent, “Hot”, a fost lansat şi este promovat intensiv la posturi de radio din Hamburg, Germania.

Comentarii