CornEL – Everyday (single nou)

Artistii braileni incep sa fie din ce in ce mai prezenti pe scena muzicala nationala. Asta pentru ca talentul si charisma nu au granite.

CornEL, tanarul artist ce tocmai a absolvit Scoala Populara de Arta “Vespasian Lungu” din Braila, la sectia de Ansamblu Coral cu nota 10 la examenul de diploma, lanseaza piesa “Everyday”, noul sau single ce provoaca la distractie, voie buna si pozitivism!

Single-ul, realizat in colaborare cu DJ Robert T., este compus, versuri si linie melodica de catre artist, care a fost inspirat de propriile sale trairi si de evenimentele cu impact personal din viata de zi cu zi.

“Am colaborat cu Dj Robert T., un tanar foarte talentat din Brasov, cel care a facut instrumentalul si nu suntem la prima colaborare. Cu el am mai colaborat si pentru piesele “Your love is my drug” si “Everybody dance”. Am compus piesa acum cateva luni, initial avand alt titlu si alt instrumental. Dupa multe discutii am ajuns la concluzia ca aceasta este varianta cea mai buna.”, a spus CornEL.

In plan profesional, CornEL a participat pentru al doilea an consecutiv in Bulgaria, la festivalul coral international Cernomorski Svutsi 2014, alaturi de corul Trison din care face parte, unde a fost foarte apreciat si aplaudat.

Comentarii