Corina lanseaza primul clip din Romania despre o iubire interrasiala
2016-02-09 16:48:04

Cu doar cateva zile inainte de Valentine’s Day, Corina celebreaza dragostea prin lansarea noului ei single “Neprevazut”, al carui clip este un manifest asupra faptului ca dragostea este universală si nu tine cont de nicio preconceptie legată de rasa sau culoarea pielii.

Artista puncteaza astfel o premiera in industria muzicala romaneasca si lanseaza primul clip ce are in prim plan o poveste de iubire interrasială.

Corina apare pentru prima data in ipostaze tandre alaturi de un alt barbat si joaca rolul unei femei îndragostite de un tanar chipes de culoare, pe numele lui adevarat Patris Ege.

“Piesa spune in imagini o poveste de iubire neconvenționala, ce nu ține cont de normele impuse de societate. Cred ca dragostea nu este ceva ce ne propunem si nu o putem controla. Dragostea este intocmai ca o arta. O forta ce vine in viata noastra, fara sa tina cont de reguli, asteptari si limitari. Dragostea, ca arta, trebuie sa fie libera”, declara cantareata.

Filmarile au avut loc in urma cu doua saptamani intr-o superba vila Art Deco din Bucuresti, care a apartinut consoartei Regelui Carol al II-lea la inceputul anilor 1930. Regia este semnata de Florin Botea, conceptul clipului apartine Antz si piesa este compusă de Randi, Famous Production. Personajul Corinei este inspirat de energia, curajul, libertatea si poezia speciala a lui Debbie Harry, solista trupei Blondy, un veritabil punk icon.

“Cred in mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel si inima nu are culoare. Sunt contrariata ca in anul 2016 traim inca intr-o lume plină de prejudecati, care te arata cu degetul daca iubesti o persoana ce are alta culoare a pielii decat a ta sau o persoana de acelasi sex. Nimeni nu e nascut rasist si sunt convinsa ca iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie sa ne faca mai buni si mai toleranti”, continua artista.

“Neprevazut” urmeaza fenomenului “Fete din Balcani”, un alt manifest pe care artista l-a lansat cu scopul incurajarii femeilor de a avea incredere in forta si talentul lor cu care pot cuceri lumea.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al Corinei, “Neprevazut”, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *