„Copilul" din tine primeste un cadou, de la JO
2018-06-01 16:02:39

Iti amintesti cand singura ta grija era sa bati mingea pe maidan, cand tot ceea ce iti doreai era ca zmeul tau sa se inalte cat mai sus? Iti mai amintesti cand creioanele colorate desenau, aprope singure, o intreaga lume?

De 1 iunie, JO iti propune sa redevii copil macar pentru cateva clipe, printr-o piesa si un videoclip emotionante: “Copilul”.

„In fiecare an sarbatoresc de 1 iunie. M-am gandit sa lansez aceasta piesa acum, pentru ca in lumea copiilor totul este colorat, totul este pozitiv. Sa fii copil este un dar, iar noi suntem preocupati prea mult de grijile zilnice, incat uitam sa le lasam la o parte macar pentru cateva minute. Muzica e o terapie pentru mine si, cel mai probabil, chiar copilul din mine se bucura cel mai mult de ea! Sper sa va bucurati de muzica mea asa cum o fac eu!”, spune JO despre noul sau single.

Piesa este compusa de catre Sandri Biro si Theea Minculescu, iar videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir.

In ultima vreme, artista a preferat sa petreaca cea mai mare parte a timpului in studio pentru a lucra la noi piese pe care urmeaza sa le lanseze in perioada urmatoare, dar si pentru a se redescoperi in materie muzicala.

JO, pe numele ei Ioana Anuta, a reusit in 2012 sa se claseze pe locul al doilea in finala concursului „X Factor”. Ulterior, artista a cunoscut succesul cu primul sau single „Soapte” care a strans peste 18 milioane de vizualizari. Aceasta a mai lansat single-uri precum „Mesajul meu” si „Cu un picior in rai”, dar si colaborari cu artisti precum Randi sau George (ex. Jorge). Colaborarea cu Randi pentru single-ul „Pana vara viitoare” a stat in topurile celor mai difuzate piese pe radio si TV timp de aproape jumatate de an si a depasit in doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizari pe YouTube.

La multi ani! 🙂

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *