Cool Featuring: AMNA si Keed lanseaza „Ce ramane de facut"
2019-02-25 21:40:49

AMNA revine cu o piesa nou-nouta, de data asta alaturi de Keed de la Satra B.E.N.Z.! Cu un sound catchy si un refren ce-ti ramane intiparit in minte de la prima ascultare, single-ul „Ce ramane de facut” este compus de catre artista impreuna cu Liviu Teodorescu, Ionut Vasilache si Ionita Bogdan David.

„Eu si Liviu Teodorescu eram in avion cand mi-a aratat acest refren. M-a cucerit din prima. Apoi am intrat in studio si a urmat constructia piesei alaturi de Yoghi, un bun prieten de-ai nostri, si Keed. Sunt foarta mandra de acest proiect si ma regasesc cu totul in acesta piesa. Videoclipul este unul de imagine, iar datorita lui Silviu Mindroc, un profesionist desavarsit, totul a decurs absolut minunat la filmari”, declara AMNA.

“E prima oara cand lucrez la un single si nu intampin absolut nici un obstacol. Armonie totala – de la scris la inregistrat, pana la filmari si la produsul final. Pur si simplu nu am ce sa zic in afara de faptul ca sunt fericit ca fac parte din acest proiect!”, adauga Keed.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „In oglinda” (feat. Robert Toma), „Arme” (feat. What’s UP) si „Nu poti sa ma uiti” (feat. Dorian), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Anul acesta, artista a lansat „De Cate X Vrei Tu” si a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. La inceputul lui februarie, AMNA a lansat „14 februarie”, o piesa compusa chiar de ea, un single despre dragostea cu nabadai, iubirea adolescentina pasionala, cu fluturi in stomac si multe emotii.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *