Conan Gray lanseaza piesa “Overdrive”
2021-02-19 18:45:13

Compozitorul si cantaretul pop, Conan Gray lanseaza mult asteptatul single – “Overdrive”.
Artistul descrie mesajul noii piese ca o evadare optimista. “Am scris “Overdrive” ca sa scap de realitate. Am petrecut ultimul an, singur la mine in casa si am vrut sa fac ceva care sa ma faca sa dansez prin casa. Ceva de cantat in dus, care sa ma faca sa uit de griji. De fiecare data cand dadeam drumul piesei sa mai schimb ceva la productia ei sau la versuri, ajungeam sa cant, sa dansez si sa uit de ce eram stresat – ceea ce este exact ce doream sa declanseze in persoanele care o asculta. Un moment de rebeliune intr-o lume plina de inhibitie.

In curand, Conan va dezvalui clipul piesei “Overdrive” pe care l-a gandit, regizat, filmat si editat impreuna cu colaboratorul sau Dillon Matthew. De asemenea, pregateste noi piese pentru anul acesta.
Inainte ca artistul sa ajunga la trei miliarde de stream-uri in trei ani, sa primeasca discul de platina pentru numeroase piese si sa atraga aplauze din partea tuturor, de la Sir Elton John la Taylor Swift, Conan Gray si-a transformat dormitorul intr-un loc de evedare de raul din jurul sau si intr-un spatiu creativ.

La doar 12 ani, copilul nascut in Texas scria piese intr-un ritm intens si avea numerosi urmaritori pe Social Media, pe care ii incanta cu diferite stiluri de continut, recum fotografii, picturi, vlog-uri si gandurile sale. Pana la lansarea single-ului de debut, “Idle Town”, in 2018, audienta nu numai ca era pregatita pentru mesajul pe care el voia sa il transmita, dar avea nevoie de acesta. In urmatorii trei ani, aceasta dorinta a fost satisfacuta cu EP-ul “Sunset Season”, trei turnee sold out in America de Nord si doua turnee sold out in Europa si albumul lansat in 2020 – “Kid Krow”. Albumul a ajuns pe prima pozitie a topului Billboard Top Pop Albums, pe locul doi in topul Top Album Sales si pe locul cinci in Top 200. Single-urile “Maniac” si “Heather” au obtinut discul de platina. In timpul acesta, Conan a avut numeroase aparitii live la show-uri precum Late Night cu Seth Meyers, The Late Late Show cu James Corden si The Today Show si a primit premiul pentru “Best New Artist” de la Billboard si “One’s To Watch” de la People.
Conan s-a afirmat ca fiind vocea generatiei sale, spunand exact ce gandeste cu grija, dar fara filtru. Va continua sa faca acest lucru si in 2021, pe masura ce pregateste muzica noua si multe alte proiecte.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *