Coldplay anunta primele date din turneul programat pentru 2016

music-picture (73)

Coldplay au anuntat datele turneului ” A Head Full of Dreams” pe care il vor desfasura in America Latina si Europa anul viitor. In turneu sunt incluse 20 de show-uri pe stadion din nu mai putin de 14 tari.

Este primul turneu mondial al formatiei din 2012, de la “Mylo Xyloto Tour”, care a adunat peste 3 milioane de spectatori de pe 5 continente.

“A Head Full of Dreams” va fi lansat pe 4 decembrie si reprezinta o continuare vibranta a mult mai fragilului “Ghost Stories”, precendetul disc semnat Coldplay si al saselea din cariera care sa se claseze pe primul loc in topuri. Trupa a ales sa nu promoveze acest album printr-un turneu, ci sa se concentreze asupra inregistrarii lui “A Head Ful of Dreams”.

Chris Martin a declarat: “Consider ca refuzul de a pleca in turneu cu “Ghost Stories” a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata pentru ca ne-a dat o energie incredibila pentru a continua munca de studio si ne-a facut si mai dornici sa mergem in jurul lumii si sa cantam. “A Head Full of Dreams” a fost scris cu intentia de a fi cantat live. Abia asteptam sa facem asta.”

Biletele pentru concertele europene vor fi puse in vanzare vineri, 27 noiembrie, la 11:30 (ora Romaniei), pentru cele care se vor desfasura pe teritoriul Marii Britanii, si la 12:00 (ora Romaniei) pentru celelalte tari prin reteaua Ticketmaster.

“A Head Full of Dreams” este cel de-al saptelea album semnat Coldplay. Primul extras pe single “Adventure Of A Lifetime” este disponibil pentru download si streaming.

Va invit cu drag sa urmariti mai jos datele turneului si sa va hotarati cand si unde va veti intalni trupa favorita. Enjoy!

31 martie – Estadio Unico de La Plata, Buenos Aires, Argentina

3 aprilie – Estadio Nacional, Santiago, Chile

5 aprilie – Estadio Nacional, Lima, Peru

7 aprilie – Allianz Parque, Sao Paulo, Brazilia

10 aprilie – Maracana, Rio de Janeiro, Brazilia

13 aprilie – Estadio El Campin, Bogota, Columbia

16 aprilie – Foro Sol, Mexico City, Mexic

24 mai -Stade Charles Ehrmann, Nice, Franta

26 mai – Estadi Olimpic, Barcelona, Spania

1 iunie – Veltins-Arena, Gelsenkirchen, Germania

4 iunie – Etihad Stadium, Manchester, Marea Britanie

7 iunie – Hampden Park, Glasgow, Marea Britanie

11 iunie – Stadion Letzigrund, Zurich, Elvetia

16 iunie – Wembley Stadium, Londra, Marea Britanie

18 iunie – Wembley Stadium, Londra, Marea Britanie

23 iunie – Amsterdam Arena, Amsterdam, Olanda

29 iunie – Olympiastadion, Berlin, Germania

1 iulie – Volksparkstadion, Hamburg, Germania

3 iulie – Friends Arena, Stockholm, Suedia

5 iulie – Telia Parken, Copenhagen, Danemarca

Comentarii