Colaborare inedita: Alexandra Ungureanu si actorul Marius Manole lanseaza „Iarna mea"
2018-12-12 18:39:21

In prag de sarbatori, Alexandra Ungureanu lanseaza impreuna cu actorul Marius Manole „Iarna mea”, o poveste magica electro-pop cu un mood urban si elemente din folclor. Muzica este compusa de catre artista impreuna cu Sebastian Lazar si Vlad Mazarel, textul este scris de catre Ionut Petica, iar videoclipul, regizat de catre Raluca Netca, este filmat in cea mai mare arhiva de muzica romaneasca a tuturor timpurilor, Electrecord.

„Mi-am dorit sa mai adaug in repertoriu niste cantece noi potrivite perioadei sarbatorilor de iarna, care este preferata mea din an. De fiecare data ascult cu placere colindele traditionale romanesti sau pe cele din repertoriul international, pe care le stie toata lumea, dar parca e loc si de ceva nou. «Iarna mea» este o poveste de iubire intre realitate si magie ce are ca fundal iarna. Ea il cere inapoi pe iubitul plecat, ii face vraji de dragoste ce leaga pe vecie. Piesa combina influente traditionale, ca linie melodica si text (prelucreaza mitul Dragostelor) cu un sound urban, fresh. Asadar, ii multumesc poetului Ionut Petica pentru acest text minunat! Sunt foarte incantata si onorata de colaborarea cu Marius Manole, e o voce care transmite multa emotie de la respiratie pana la strigat, e un artist care ma inspira foarte mult”, marturiseste Alexandra Ungureanu.

„Ma bucur foarte mult ca am colaborat cu Alexandra pentru acest proiect, ca am putut contribui la realizarea melodiei «Iarna mea» si ca am recitat aceasta poezie urbana”, adauga Marius Manole.

In urma cu mai putin de doua luni, Alexandra Ungureanu a lansat „Vantule”, piesa inspirata din experientele si trairile personale ale artistei. In aprilie 2018, a colaborat cu Marius Moga pentru „Bate, bate”, single ce exploreaza un sound future-pop cu subtile influente etno si recompune o imagine noua a esteticii autentic romanesti.

Actor al Teatrului National Bucuresti din 2002, Marius Manole a absolvit in 2001 Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi. A jucat in spectacole precum „Un print si jumatate”, „Visul unei nopti de vara”, dar si in diferite scurt sau lungmetraje.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *