CoJo feat. Andrei Vitan - H2O (videoclip nou)
2014-09-18 13:49:26

CoJo lanseaza in colaborare cu Andrei Vitan videoclipul noului single “H2O”, o piesa compusa de catre Adrian Sina.

In clip CoJo realizeaza o lume ireala, in care gasim decoruri fermecate, iar personajul interpretat de ea isi arata dragostea fata de “printul” sau, intr-un mod inocent, jucaus si plin de viata.

De regia videoclipului s-a ocupat Bogdan Paun, directorul de imagine fiind Alexandru Muresan, iar hotelul Boutique Laffayette a asigurat interioarele din povesti.

“O plimbare linistita iti poate rezerva numeroase surprize, mai ales daca iti lasi imaginatia sa se joace liber. Asta i s-a intamplat si printesei noastre urbane, Cojo, care a intalnit in calea sa prin racoarea padurii o casuta asa cum viseaza orice fata crescuta in jungla urbana.

Casuta in culori fondante pluteste la cativa metrii de pamant, dar Cojo, curioasa din fire, reuseste sa ajunga la usa desenand scarile cu un creion magic. Aici i se arata un univers fantastic, in care doar folosindu-si gandurile poate crea o lume ideala, candida si jucausa.

Artista da viata si unui Fat-Frumos in persoana lui Andrei Vitan, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste. Desi in orice fantasma vraja se rupe atunci cand parasim taramul de vis, cei doi indragostiti se potrivesc asemeni moleculelor de oxigen si hidrogen, reusind sa aduca magia cu ei si sa o raspandeasca si pe taramul nostru.”, cam asta observam in clip.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *