Claudiu Zamfira ne prezintă o poveste plină de emoții, o piesă de suflet, pentru sufletele noastre...
2017-12-21 18:08:14

O piesă scrisă din suflet, pentru sufletele noastre, “Tăcerea Inimii” este noul single al lui Claudiu Zamfira… 🇷🇴

De-a lungul timpului Claudiu Zamfira a lansat câteva balade de dragoste emoționante, printre care “Ne-am pierdut”, “Love Me” sau “Unde Pleci” feat. Levent Sali.
Astăzi artistul ne prezintă o poveste plină de emoții, o piesă de suflet, pentru sufletele noastre…

“Tăcerea Inimii” este compusă de Claudiu Zamfira pe versurile scrise de artist însuși, alături de Andreea Bădescu, iar videoclipul a fost realizat în regia lui Adrian Iliescu.

“Tăcerea Inimii este o piesă de suflet, în care sunt exprimate o multitudine de stări, de emoții, de gânduri. E despre conflictul cu tine, dar și cu ea/ el…
Piesa este scrisă din suflet și menită să ajungă la sufletele voastre, dar mai ales ale celor care se regăsesc în poveste!

În ceea ce privește videoclipul, s-a pornit de la ideea de amintiri, camera cu fotografii simbolizând de fapt cele mai frumoase momente petrecute alături de ea…
Plecând din acel loc, pe drum se pierd, rând pe rând, până ajungi să te deconectezi în totalitate și începi să ai puterea să o iei de la capăt, regăsindu-te și recăpătând echilibrul necesar, pe care îl numim liniște…”, a mărturisit Claudiu 🙂

Claudiu Zamfira a devenit cunoscut odată cu participarea la talent show-ul Vocea României, dar și datorită interacțiunii pe care o are cu fanii săi. 😎

În cei 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească.

F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei “Tăcerea Inimii”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *