Claudia Pavel - Double Games (videoclip nou)
2014-09-22 13:48:38

Claudia Pavel, cunoscuta ca si Cream, a lansat videoclipul noului single “Double Games”, clip ce contine imagini din filmul “Terapie pentru crima” in care Claudia joaca rolul principal.

Piesa “Double Games” este compusa si produsa de chitaristul de la Vunk, Gabriel Maga si beneficiaza de cateva pasaje interpretate de rapperul american Fat Joe.

Revenita de curand din America impreuna cu baietelul ei Noah in varsta de 1 an si 10 luni, Cream asteapta nerabdatoare lansarea filmului de actiune “Terapie pentru crima” in care joaca rolul unei functionare care decide sa-si schimbe meseria intr-una mai banoasa si care sa o scoata din rutina. Asa ajunge sa fie ucigas platit si sa infrunte situatii aflate la limita supravietuirii.

Artista a studiat actoria in Los Angeles, la Scoala Dianei Castle, „The Imagined Life” , dupa ce in Romania a urmat cursurile Facultatii de Arte, clasa Virgil Ogasanu (2003-2007), Universitatea Hyperion.

Pentru acest rol, primul din viata ei intr-un film de lung metraj, interpreta a invatat sa traga cu arbaleta si cu pistolul, sa manuiasca un cutit, iar cei 3 ani in care a practicat kick boxing i-au fost de mare ajutor.

Condimentat cu suspans, dar si cu mult umor, filmul al carui regizor si scenarist este Kiki Vasilescu, va fi lansat din 3 octombrie 2014 in cinematografele din toata tara, iar in perioada 29 septembrie – 2 octombrie va fi prezentat in avanpremiera, la Cinema Studio din Bucuresti.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *