Christian Eberhard si Dara lanseaza impreuna "Lost Between"
2020-07-17 21:31:18

“E minunat să lucrezi cu oameni cu care din prima ai o conexiune muzicală. Lost between este prima colaborare cu Christian Ebenheard dar cu siguranță nu ultima. Suntem în studio minim o dată în săptămână și creeăm muzică care o să uimească.” – Dara despre “Lost Between”

Eberhard si-a gasit pasiunea pentru muzica la varsta de 15 ani, cand, din camera lui, a inceput sa isi creeze propriile beat-uri. A urmat, apoi, sa accepte invitatiile promoterilor locali de a fi DJ in numeroase cluburi, iar la scurt timp dupa, Christian avea sa renunte la mixat pentru a se concentra exclusiv pe productie. De-a lungul timpului, el si-a lasat amprenta pe hituri precum “Poza de album” (Melina feat. Vescan) si “Iti va fi dor” (Doddy).

Proiectul Dara a aparut cand Nicoleta avea 18 ani si a lansat primul ei single, „Open Your Eyes”. Acesta s-a clasat pe locul doi la selectia nationala pentru Eurovision, iar publicul din Republica Moldova s-a indragostit de ea imediat. La scurt timp dupa, Dara a lansat si un parfum care poarta acelasi nume ca hit-ul sau. Tot in 2012 este desemnat cel mai difuzat artist din R.M.

Colaborarea Darei cu artisti de talie internationala a inceput in anul 2014, cand a lansat, alaturi de Inna, Antonia si Carla’s Dreams piesa „Fie ce-o fi”.
In 2017, Dara se muta la Bucuresti si incepe sa scrie muzica cu autori si producatori din Romania. Piesele “Mii de Ori”, “Nebuna” si “La Costum” sunt scrise si lansate in Romania.

De la inceputul carierei sale Dara a fost un artist implicat in rezolvarea problemelor sociale. In anul 2012, Dara a devenit Ambasador Panglica Rosie in Europa de Est si Asia Centrala, pentru combaterea HIV/SIDA, participand la conferinte in Moscova, Kiev si Chisinau.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *