Cezar Gună, artistul român care susține adevărate concerte pe stradă, în Centrul Vechi din București
2020-10-07 21:18:01

Lui Cezar Gună muzica îi curge prin vene, respiră prin muzică și trăiește pentru a bucura oamenii cu talentul lui. În urmă cu mai mulți ani, a început să cânte pe stradă, în Statele Unite ale Americii, după care în Centrul Vechi din București. Reprezentațiile sale live au devenit rapid adevărate concerte pentru trecători, care nu ezitau să se oprească, să-l asculte și să-l aplaude.
Cu toate că de-a lungul timpului a întâmpinat dificultăți, Cezar nu a renunțat nicio clipă la visul său și a luptat pentru a ajunge un artist apreciat de public.
A plecat la drum cu un microfon, un stativ și o boxă, iar astăzi are propriile lui piese, clipuri și colaborează cu unii dintre cei mai buni producători din țară. Însă Cezar nu a renunțat la prima sa dragoste, strada, unde și acum dă reprezentații pentru cei care sunt în trecere prin Centrul Vechi, acolo unde “scena” este doar a lui.

“Strada m-a adus unde sunt și pentru mine reprezintă și o modalitate de venit, pe lângă un stil de viață. Nu am vrut să renunț la muzică niciun moment, de aceea am început să cânt pe stradă. Chiar dacă am început în America, mi s-a părut cool să fac asta și în România. E un vibe foarte tare, pe care nu-l găsești în cadrul unor concerte organizate. E tare când ești singur pe stradă și reușești să strângi o sută de oameni în jurul tău, să faci un concert direct acolo, cu ei, pe stradă. E foarte faină interacțiunea cu oamenii și e un vibe întreg toată experiența asta, mai ales când se strâng cât mai mulți și poți interacționa cu ei la fel ca la un concert mare. Sunt mândru de mine că am reușit să mă întrețin și să trăiesc făcând doar ce-mi place. Dincolo de toate, cântatul pe stradă e reprezentativ pentru mine. Vinerea, sâmbăta și duminica am show-ul meu pe stradă”, a declarat Cezar Gună.

De curând, Cezar Gună a lansat piesa GATTI, feat. REALM, care a fost inclusă în două topuri Apple Music: Future Hits #7 și New Music Daily #2. Combinația de trap și vocea vibrantă a lui Cezar fac din GATTI o piesă care provoacă dependență, de ascultat în orice moment al zilei pe repeat.

GATTI aduce un sound fresh și o stare plină de mister.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *