Cel mai recent single al INNEI "Ruleta" – record de vizualizari pe YouTube, 11 milioane de vizualizari in 11 zile de la lansare
2017-07-03 19:50:09

“Ruleta”, cel mai recent single al INNEI în colaborare cu Erik, are peste 11 milioane de vizualizari in doar 11 zile de la lansare.

De asemenea, este pe locul 1 in Trending pe YouTube in Romania (adica cel mai vizualizat videoclip), dar si pe locul 8 in Austria, pe 9 in Israel si Lituania, 15 Bulgaria, 19 Danemarca, 22 Germania si Elvetia, 25 Spania, 26 Turcia si Norvegia, 27 Finlanda si Irlanda, 30 Rusia, 36 Mexic, 46 Italia, 47 Franta, Venezuela si Canada, 51 Peru si Ecuador, 53 Chile.

In ceea ce priveste Shazam, in Romania si Moldova, piesa “Ruleta” este pe locul 1, locul 6 in Serbia si 7 in Bulgaria.

Piesa a fost compusă de INNA, Erik, Breyan Isaac și Marius Dia și produsă de Marco & Seba și David Ciente, aceeași echipă care a lucrat și la single-ul anterior al artistei.

“Nu m-am așteptat ca această piesă să devină atât de virală și să placă atât de mult fanilor mei. Le mulțumesc pentru susținere și sper ca împreună, să facem “Ruleta” number one în topurile radiourilor din întreaga lume”, a spus INNA.

Artista are peste 2.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

INNA va lansa un EP în această vară, cu piese și în română, și în spaniolă, cu piese compuse de ea precum “Ruleta” sau “Me Gusta”.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu drag sa-mi spuneti impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *