Cei mai cool artiști și creatori de conținut s-au unit pentru primul maraton de livestream-uri: TikTok HomeBall
2020-04-01 13:25:05

Smiley, Andra, Ruby, Mira, Alex Velea, JO, Andreea Bălan, Lino Golden, Feli, Liviu Teodorescu, Nosfe, Speak, Nicole Cherry, Maximilian Ioan, Mario Fresh, Lora, Sore, Keed (Satra B.E.N.Z.) și Jador sunt doar câteva dintre numele alături de care publicul se poate distra pe TikTok în perioada 3-10 aprilie.

În această perioadă în care veștile rele circulă mai repede ca cele bune, industria muzicală românească și creatorii de conținut și-au unit forțele pentru a aduce zâmbete printr-un maraton unic de livestream-uri. Pentru că muzica unește suflete, vei putea asculta live pe TikTok timp de opt zile cele mai îndrăgite piese și vei învăța cele mai interesante lucruri despre starul tău preferat.

Astfel, peste 70 de artiști și creatori de conținut ai momentului vor fi mai aproape de fanii lor prin muzică, sesiuni de Q&A și activități fun ce pot fi puse în practică acasă în această perioadă de autoizolare. Cei care vor să se distreze la primul homeball din România, să cânte alături de artistul preferat, să danseze pe cel mai tare mix, să afle cele mai cool lucruri despre creatorii de conținut în timp ce aceștia fac fitness, tutoriale sau gătesc, o pot face instalându-și aplicația TikTok disponibilă pe Android și iOS.

Maratonul de livestream-uri ce va avea loc în perioada 3-10 aprilie, de la ora 15:30 la 23:00, va putea fi vizionat doar pe TikTok. Cei ce vor urmări live-ul preferatului lor, vor putea interacționa cu acesta prin comentarii și emoji-uri. Mai multe informații vor fi disponibile în curând.

TikTok HomeBall este organizat de către TikTok România în parteneriat cu Cat Music, Roton, MediaPro Music, Universal Music Romania, HaHaHa Production, Golden Boy Society, DeMoga Music, Mattman Music, W Talent Management Hub, Squad, Seek Music, PugLife Entertainment și Virgin Radio Romania.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *