Cat Music a premiat cele mai virale videoclipuri din ultimul an!
2015-06-16 15:48:53

image (2)

Joi, 11 iunie, in cadrul petrecerii organizate de Cat Music si ICEEFest, a avut loc gala de premiere a celor mai virale videoclipuri de pe canalul de YouTube al Cat Music.

Unul dintre cele mai de anvergura evenimente din industria muzicala, party-ul Cat Music a adunat peste 1000 de persoane in BOA Summer Club. Surpriza acestei editii a fost acordarea premiilor Viral Music Video pentru performantele ultimului an.

Premiul ‘Viral Music Video’ a mers catre 6 dintre cele mai viralizate videoclipuri ale artistilor Cat Music. Pe scena “Viral Music Night” au urcat pe rand Randi, Uddi si Nadir cu hitul “Prietena ta”, care are, in prezent, peste 19 milioane de vizualizari, Adda cu hitul “Nu plange, Ana”, peste 13 milioane de vizualizari, Shift cu hitul “Avioane de hartie”, peste 13 milioane, Ruby, cu hitul “Nu pune la suflet”, peste 18 milioane de vizualizari, Elena Gheorghe si Glance cu hitul “Mamma Mia (He s italiano)”, peste 22 milioane de vizualizari, si Delia cu hitul “Pe aripi de vant”, peste 23 de milioane de vizualizari.

Printre artistii prezenti s-au numarat: Delia, Elena Gheorghe, Ruby, Shift, Adda, Randi, Nadir, Uddi, What’s Up, Andreea Banica, Jo, Sunrise Inc, El Proyecto si Jolie, Lidia Buble, Anlora, Ecaterine, Denisa Trofin, Liviu Hodor, Phelipe, Speak, Cabron, Betty Blue, Mary Lee, Dominique, Rachel Reed, Yogi, Yoyo, Dya, Hevito, XOXO, DJ Sava, Robert Toma, Brighi, Francisca, Dinu Maxer, Iulia Dumitrache, Like Chocolate, Glance, Adina (Heaven), Amalia, Adriana Rusu, Vanotek, Anastasia, Ioana Guruta, Sorin (Crush), Lorena, Boier Bibescu, Lorena, Tara, Florin Grozea, Lexie Shine, Veronika.
Evenimentul Viral Music Night by Cat Music a fost prezentat de actorul si stand-up comedianul britanic Jeff Leach si s-a incheiat cu un recital live al trupei FreeStay si cu un mix al DJ-itei Bianca Linta.

Recent, canalul de YouTube al Cat Music a atins pragul de 1,5 milioane de abonati si 1,5 miliard de vizualizari si devine primul canal din Romania care stabileste acest record. Milioane de vizualizari pe canalul de YouTube, primele pozitii in topurile muzicale nationale si internationale, dar si hituri ce se aud la posturile radio si tv, fac din Cat Music principalul jucator din industria muzicala romaneasca ce reprezinta unii dintre cei mai influenti si de succes artisti din Romania ultimilor 20 de ani, cu o cota de piata de peste 30% si un catalog impresionant ce depaseste 6.000 de piese.

Mai jos va las sa urmariti cateva imagini de la gala de premiere a celor mai virale videoclipuri de pe canalul de YouTube al Cat Music.

Mai multe poze, aici: https://goo.gl/YKm3N1

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *