Carmen Harra, imagini exclusive după primele intervenții estetice
2018-01-31 19:08:41

În pragul Zilei Îndrăgostiților, Carmen Harra revine în prim-plan muzical cu videoclipul melodiei “Subete Conmigo”, o producție de excepție.

Cu 48 de ore înainte de filmări, Carmen Harra a suferit două intervenții estetice minim invazive la nivelul frunții și pomeților, cu injectare de botox și de acid hialuronic, realizate de medicul specialist Daniela Catanas.

Melodia “Subete Conmigo” este compusă de Sarah JSun, Alexander Shiva și Mircea Prușan. Piesa rulează deja la radiourile comerciale din Turcia, iar în România a fost bine primită atât de radiourile comerciale, cât și de posturile Societății Române de Radiodifuziune.

Noua melodie a lui Carmen Harra se bucură de succes și în Mexic, unde au fost înregistrate până acum cele mai multe accesări. Mexic este un teritoriu unde producțiile muzicale românești sunt foarte bine primite și apreciate.

Videoclipul în format 4K a fost filmat cu echipamente audio-video de ultimă generație. Machiajul a fost asigurat de make-up artist Mădălina Iftime (Paulina Buldumea Make-Up School), iar styling-ul a fost realizat de Răzvan Formagiu.

“Sunt foarte fericită să le ofer admiratorilor mei acest cadou muzical plin de dragoste. Subete Conmigo este o melodie cu mare potențial de a deveni hit internațional. Iar această piesă este doar prima dintr-un șir de hituri care vor alcătui viitorul meu album. Dedic Subete Conmigo tuturor îndrăgostiților”, spune Carmen Harra despre noua ei melodie.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună videoclipul piesei “Subete Conmigo”, după care vă aștept cu părerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *