Carmen a lansat "Morile de vant"! Se pare ca artista a lasat in urma toate dezamagirile din trecut!
2016-06-18 17:18:13

Scoate hit dupa hit si se bucura de succes de cand s-a lansat pe piata muzicala. Dupa “O balada”, un featuring de exceptie cu Doddy, Carmen vine cu un single cu mesaj, inspirat din viata oricarei tinere, o piesa cu influente pop – reggaeton, intitulata sugestiv ” Morile de vant”.

“Muzica se simte, oamenii se hranesc cu sentimente si atunci sunt sigura ca mesajul va ajunge la inimile lor”, spune Carmen, cu gandul la noua piesa. “Noul meu single se numeste “Morile de vant”. Producția, compoziția și textul piesei au fost realizate în cea mai mare parte de Marius Dia în studiourile Panda Music, alaturi de GEØRGE, Mihai “Spectru”, Idu Andrei si Lorean Georgian. Este o piesa cu un mesaj real, inspirata din viata oricarei fete, in ea se poate regasi atat o adolescenta, cat si o femeie aflata la maturitate, trecuta prin experiente mai putin placute ale vietii amoroase, dar din care a invatat lectii valoroase, care contureaza personalitatea. Toate am fost dezamagite la un moment dat si ne-am pierdut speranta, fie si pentru o secunda. Si atunci ne intrebam: oare “Toti baietii sunt o apa si un pamant?” raspunsul este unul singur: trebuie sa avem incerdere in noi insine, sa fim puternice si sa trecem peste orice dezamagire”, a mai completat artista.

Intrebata care dintre piesele pe care le-a lansat pana acum ii este mai aproape de suflet, Carmen a motivat ca melodiile ei au, fiecare, cate un farmec aparte!

“Desi imi plac toate piesele mele pentru ca sunt unice si fiecare reprezinta o parte din viata mea sau o latura a personalitatii mele, “Living the moment” este piesa mea de suflet. O balada plina de speranta, motivatie, care mereu imi da puterea de a merge mai departe, o adevarata terapie pentru inima si minte”, declara Carmen a carei piesa de debut “Domino” s-a bucurat de un real succes si a facut anul trecut aproape 27 de milioane de view-uri.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noul single al frumoasei Carmen, “Morile de vant”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *