Carla's Dreams, sold out la două categorii la concertul de la Romexpo "Nocturn" de pe 18 mai
2019-04-25 19:06:19

Carla’s Dreams se pregătesc de cel mai mare concert pe care l-au susținut până acum pe 18 mai la Romexpo.

Deja două categorii de bilete sunt sold out – categoria A și Fan Zone.

Cei care își doresc să achiziționeze bilete la celelalte categorii, le pot găsi pe bilete.carlasdreams.com, dar și în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărții (Pasajul Latin), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, Casa de Balet și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– earlybird: 280 lei Cat A, 149 lei Cat B, 69 lei Cat C, 49 lei Cat D + 5 lei taxe de ticketing
– presale: 300 lei Cat A, 159 lei Cat B, 79 lei Cat C, 59 lei Cat D + 5 lei taxe de ticketing
– la intrare: 320 lei cat A, 170 lei Cat B, 100 lei Cat C, 70 lei Cat D

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

* Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C si D și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
* Locurile pe scaune în categoria A se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate
* Concertul are loc în aer liber pe Platformele 12 si 13 de la Romexpo. Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert.
* Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoțite de un adult posesor de bilet valabil.
Luni, Carla’s Dreams au lansat single-ul “Ne topim”, care a făcut deja peste 1 milion de vizualizări și este locul 1 în Trending pe YouTube, piesă compusă și produsă de aceștia și Alex Cotoi.

“Finalul uneia dintre cele 3 istorii din Nocturn. Celelalte 2 urmează în trei episoade până la sfârșitul nopții pe data de 18 mai la Romexpo. V-am cuprins ;)”, au spus Carla’s Dreams.

DELIA este cel mai recent invitat special anunțat care va urca pe scena de la Romexpo.

Artista are o colaborare strânsă cu Carla’s Dreams pentru piese precum “Cum ne noi”, “Inima”, “Da, mama”, “Fata lui tata”, dar și din postura de jurați ai show-ului X Factor.

Delia a lansat de curând piesa “Rămâi” cu The Motans, care se menține pe locul 1 în Trending pe YouTube și se află în turneu național “Acadelia”, concerte sold out, după cele trei seri de evenimente de la Sala Palatului din toamna trecută.

În plus, la Romexpo vor mai fi invitați ANTONIA, Mark Stam și Vanotek.

Artista a colaborat cu Carla’s Dreams pentru piesa “Sună-mă” și vor avea împreună un moment special la Romexpo.

ANTONIA este cunoscută publicului din România pentru super piese care au devenit hituri precum “Jameia”, “Wild Horses”, “Hurricane”, “Iubirea mea”, dar și single-ul “Matame”, în topuri acum pe radio și TV.

Mark Stam, artist, dansator, coregraf și compozitor din Republica Moldova s-a făcut deja remarcat pe piața muzicală din România prin piesele “Doar noi” în colaborare cu Alina Eremia, superhit-ul “Vina mea” și “Impar”, un single care a fost locul 1 pe TV, locul 2 pe radio și #1 pe Shazam și cel mai recent single “Nesimțit”.

Primul invitat al show-ului “Nocturn” este Vanotek, DJ și producător român, cunoscut în Europa de Est, cu show-uri și piese în topurile radio și TV din Rusia, Ucraina, CIS. Cele mai de succes piese ale lui Vanotek “Tell Me Who”, “Back to Me” și “Love is Gone” au atras atenția Ultra Music, renumita casă de discuri din Statele Unite ale Americii.
Carla’s Dreams au susținut 3 concerte sold out la Arenele Romane, în ultimii 3 ani, “NGOC”, “Monomaniac” și “Antiexemplu”.

Vă invit cu mare drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *