Carla's Dreams - "Nocturn" la Romexpo: Program si Reguli de acces
2019-05-10 20:53:17

Traditionalul concert anual Carla’s Dreams are loc pe 18 mai, pentru prima data la Romexpo: “Nocturn”. “Doar pentru ai nostri”, au spus Carla’s Dreams. Cea mai scurta si nonconformista invitatie la un eveniment, asa cum si-au obisnuit fanii: directi dar discreti, intensi si mereu surprinzatori. Este cel mai mare show Carla’s Dreams si cel mai mare show al unui artist de limba romana organizat vreodata in Romania.

Invitati speciali sunt Delia, Mark Stam, Vanotek, Deliric si Antonia.

Concertul are loc pe platforma 12, in parcarea A de la Romexpo. Accesul se va face prin Parcarea B incepand cu ora 19:00 iar concertele incep de la ora 20:00. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea artistii favoriti. Evenimentul are loc in aer liber.

1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

– animale de companie;

– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.

2. Program

Acces – 19:00

Mark Stam – 20:00

Vanotek – 20:45

Carla’s Dreams – 21:30

Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea portilor.

3. Jetoane

– In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

– Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

– Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza pana la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

4. Accesul copiilor

– Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit doar in categoriile B, C si D si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

– Accesul minorilor sub 12 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.

– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

5. Categorii de bilete si bratari

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

– Posesorii de bilete la categoriile A, B si C vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria D nu vor primi bratara la acces.

– Categoria A – are locuri pe scaune. Locurile la categoria A se ocupa in ordinea sosirii si nu sunt numerotate.

– Categoria B – in picioare, in fata scenei. posesorii de biletele la categoria B nu au acces la categoria A, dar au acces la categoriile C si D.

– Categoria C – in picioare in spatele categoriei B. Posesorii de bilete la categoria C nu au voie sa intre la categoriile A si B, dar au voie la categoria D.

– Categoria D – in picioare in spatele categoriei C. Posesorii de bilete la categoria D nu voie sa intre la nicio alta categorie.

– Posesorii de Suplimente VIP si FanZone vor primi bratari speciale pe langa cele aferente biletelor achizitionate.

– Suplimentul VIP este valabil cu bilet deja cumparat in orice categorie. Este valid doar cu bilet deja cumparat. Permite accesul pe platforma VIP si include poster cu autograf, bratara personalizata, acces mai devreme cu 30 de minute in locatie.

– Suplimentul FanZone este valabil doar cu bilet doar la Categoria B. Contine acces fix langa scena, poster cu autograf, bratara personalizata, acces cu 30 de minute mai devreme, fotograf dedicat cu poze trimise ulterior pe mail.

Harta poate fi vizualizata mai jos:

6. Bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara, urmatoarele preturi:

Categoria B – 159 lei

Categoria C – 79 lei

Categoria D – 59 lei

Supliment VIP – 100 LEI

De asemenea, biletele vor fi disponibile si la intrare, la urmatoarele preturi:

Categoria B – 170 lei

Categoria C – 100 lei

Categoria D – 70 lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts si Global Events.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *