Carla's Dreams feat. INNA, un milion de vizualizari intr-o zi
2017-04-26 14:11:25

La nici 21 de ore de la lansarea videoclipului oficial, “Tu si Eu” a ajuns la 1 milion de vizualizari.

Este prima piesa Carla’s Dreams cu cele mai multe vizualizari intr-un timp atat de scurt.

Cei doi artisti au revenit cu piesa, “Tu si Eu” care era de asteptat sa fie un succes, avand in vedere colaborarea lor anterioara pentru piesa P.O.H.U.I.

“Tu si Eu” a ajuns repede la sufletele oamenilor pentru ca evidentiaza sentimentele si emotiile care se nasc in familie, dragostea, grija si afectiunea,

Videoclipul piesei a fost filmat atat in Bucuresti, la studiourile Avanpost, cat si in Chisinau in regia lui Roman Burlaca, cunoscut pentru videoclipurile anterioare ale proiectului Carla\’s Dreams, D.O.P – George Secrieru. De machiajul baietilor de la Carla’s Dreams s-a ocupat Edith Mihaiciuc, iar de aspectul INNEI Make-up & Beauty Studio (make-up), Sorin Stratulat (hair), RD Styling (outfit).

Carla’s Dreams si INNA sunt unii dintre dei mai apreciati artisti de la noi din tara, reusind performate incredibile pe plan muzical.

Patru dintre hit-urile trupei Carla’s Dreams au depasit 50 de milioane de vizualizari. Este vorba despre “Acele”, “Imperfect” “Sub Pielea Mea” si “Cum Ne Noi”. Anul 2016 a fost unul exceptional pentru Carla’s Dreams, in care baietii au obtinut opt premii Media Music Awards si au sustinut un concert sold out la Arenele Romane care a fost un adevarat succes.

Carla’s Dreams va sustine un nou concert pe 13 mai, la Arenele Romane, unde sunt asteptati fanii din toata tara carora li se promite o experienta unica. Biletele se gasesc pe: www.iabilet.ro si bilete.carlasdreams.com.

INNA a inceput anul 2017 tot intr-o nota inalta, asa cum ne-a obisnuit pana acum. In doar doua luni de la lansarea single-ului “Gimme Gimme”, INNA a reusit sa ajunga in topurile internationale din Franta, Turcia, Mexic, Spania si Sri Lanka, in timp ce videoclipul oficial a depasit 33 de milioane de vizualizari.

Artista se afla momentan intr-un turneu de promovare care a inceput in Turcia si a continuat in America Latina si lucreaza la doua albume, unul in limba romana si unul in spaniola si engleza.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Voi ati urmarit clipul noii piese? Va place?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *