Cantecele pentru copii, interpretate de artistii MediaPro Music & Universal Music Romania
2020-07-28 21:24:20

Primavara acestui an a venit cu un proiect nou, dedicat de data aceasta celor mici. Universal Music Romania a lansat proiectul „Cantece pentru copii”, cu o prima serie de 6 melodii pentru cei mici, prezentate pe parcursul a cateva saptamani. Astfel, copiii, dar si parinti, au putut descoperi cum sa se spele corect pe dinti si pe maini, cum sa poarte masca sau cum sa isi puna un plasture pe ranile de la joaca, cu ajutorul noilor melodii animate.

Henry, Emma, Mama, Tata si HamHam sunt personajele principale ale acestui proiect, unde micutii se bucura de o lume magica, perfecta pentru momentele de dans, voie buna si distractie, la care se adauga si elementele educative.

Ideea acestui proiect poarta semnatura muzicianului si omului de radio Kai Horage, insa vocile in limba romana au fost daruite de artisti precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Bogdan Ioan, Dora Gaitanovici sau Romanita, pana in prezent.

Cantecele pentru copii pot fi ascultate pe toate platformele de streaming, dar si pe canalul de YouTube „Cantece pentru copii”, unde s-au adunat aproape 300.000 de vizionari ale videoclipurilor lansate pana acum.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *