Caitlyn si Bel Mondo lanseaza "Suave"
2019-03-28 20:31:32
„ « Suave » reprezinta pentru mine o noua etapa in cariera. Piesa este o premiera din mai multe puncte de vedere: este prima data cand colaborez cu un artist international – Bel Mondo – care a fost incredibil de deschis la propunere si a intrat foarte usor in filmul piesei. Totodata, este prima oara cand am cantat in portugheza in una din piesele mele, asta fiind provocarea principala a piesei, dar si detaliul care aduce un flavour aparte.”
Una dintre cele mai bune voci din muzica dance, Caitlyn colaboreaza cu Bel Mondo pe „Suave”.
„Suave” continua poveste de dragoste a artistei cu limba franceza inceputa cu „Arrive” si „J’ai Compris”. Pentru „Suave”, Caitlyn a colaborat cu Bel Mondo, un artist de origine franceza stabilit in Paris.
Considerata una dintre cele mai bune voci din industria muzicala, Caitlyn si-a orientat atentia pe cariera solo in ultimii ani, imbinand pasiunea pentru muzica cu dragostea pentru limba franceza pe piese precum “Arrive”, single ce a ajuns in TOP 50 in Shazam Franta, debutand in topul iTunes Dance Chart pe locul 34 si bucurandu-se de difuzari constante pe Fun Radio, dar si „J’ai Compris”, care a depasit 7 milioane de vizualizari la doar 3 luni de la lansare.
Bel Mondo este un artist de origine franceza ce a cunoscut succesul atat in tara sa natala, dar si in Polonia, Portugalia si Japonia. Un showman adevarat, Bel Mondo imbina pasiunea sa pentru muzica cu dansul si fitness-ul pentru a crea o experienta unica de fiecare data cand paseste pe scena, sustinand peste 500 de concerte in ultimii ani.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *